Ocena instytucji

84%
Skorzystałoby ponownie: 576
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 102
Zobacz statystyki
Bank Millennium

Bank Millennium

Ocena użytkowników

84%
Skorzystałoby ponownie: 576
16%
Nie skorzystałoby ponownie: 102

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 322
    • Głosy negatywne: 70
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 168
    • Głosy negatywne: 19
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 86
    • Głosy negatywne: 13

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
81%
19%
Jak oceniasz pracowników?
88%
12%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
81%
19%

Opinie o Bank Millennium

Korzystasz z usług Bank Millennium? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Millennium

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
100 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Millennium

  • czysk orzy

    , w dniu 06.10.2018Ocena:
    Wyraź swoje zdanie!rogi foto dpfocifofofof foto...

    ...dpfo tpfo dpfp F dofi vf

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • tomek

    , w dniu 05.10.2018Ocena:
    pseudobank ...mało zarabiasz nie dostaniesz...

    ...kredytu hipotecznego. ...dużo zarabiasz tez nie....co to za bank na kosmos z nim analityk pewnie ma tylko jeden klawisz tak a reszta nie

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Tomek

    , w dniu 19.09.2018Ocena:
    W tym banku skradziono mi pieniądze z konta nie...

    ...polecam

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Rokolop

    , w dniu 27.08.2018Ocena:
    Bank Millenium NIE zwalnia blokady konta po...

    ...uchyleniu przez Komornika. Komornik zablokował mi konto w w/w banku oczywiście zadłużenie spłaciłem i komornik wysłał pismo o uchyleniu zajęcia , od tego czasu minęło 13 miesięcy i konto jest dalej zablokowane oczywiście dostałem kopie uchylenia zaadresowaną do banku Millenium ,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • CS

      , w dniu 25.09.2018
      NAJGŁUPSZY BANK, JAKI ZNAM. UTRUDNIAJĄCY KLIENTOWI BYT.
    • Wypowiedz się
  • klentka

    , w dniu 11.07.2018Ocena:
    Klientką banku jestem od ok 18 lat. Zamknęłam...

    ...kartę kredytową w Banku Millennium. Karta była całkowicie spłacona. Po zamknięciu na kartę została zwrócona spora kwota ze sklepu internetowego za zwrot towaru. Kwota widnieje w moim millenecie, dostałam też wydruk informujący o nadpłacie z samego banku. Bank jednak do dzisiaj nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
    • klient

      , w dniu 15.08.2018
      bank Millennium to oszust i manipulator brak wiedzy bankowej pracownikóww nie licza się z klientem .PREZESI NIE INTERESUJĄ SIĘ OSZUSTWAMI W WYKONANIU PRACOWNIKÓW . Bank o marnych kompetencjach i o stosowaniu manipulacji .
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      OSZUSTWA na rachunku karty kredytowej manipulacje dopisują kwoty absolutnie niezgodne z stanem faktycznym .BANK Millennium SA to Bank który okrada klienta dopisuje kwoty np.Wygodne Raty jest to produkt na którym starają się oszukać klienta.BEZPIECZEŃSTWO w tym BANKU żadne,kontakt z klientem to żenada ,na czacie nic nie wiedzą ta usługa to porażka .Oszustwo i próby złodziejstwa to priorytet tego BANKU.Uważajcie na manipulacje w wykonaniu Banku Millennium SA
    • Wypowiedz się
  • Ewelina

    , w dniu 08.02.2018Ocena:
    Wszystko jest pięknie gdy dzwonią i...

    ...przedstawiają ofertę kredytową.... Natomiast jeśli chodzi o funkcjonowanie pracowników (telefonicznych) i załatwienie jakieś sprawy to jest masakra. Potrafią być nie mili oraz nie profesjonalni... Nie polecam gdyby nie kredyt to dawno bym zrezygnowała z tego bankiem.

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.06.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na trzeciej pozycji...

    ...w rankingu kont oszczędnościowych eBroker.pl na 50 000 zł na 4 miesiące. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/inne/ranking-kont-oszczednosciowych-na-50000zl-czerwiec-2017/5393

    Ta opinia jest przydatna
    33Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 24.04.2017Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w rankingu kont osobistych eBroker.pl dla aktywnych w sieci. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5291

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
  • Jarosław

    , w dniu 23.03.2017Ocena:
    Do dzisiaj uważałem ten bank za najlepszy (a w...

    ...ciagu kilku lat przetestowałem kilka innych) i obsługa klienta na infolinii też była idealna, aż do dzisiaj - no bo niby dobrze, że w przypadku wątpliwości, przeprowadzają dodatkową weryfikację - tylko dlaczego traktują klienta jak potencjalnego oszusta czy złodzieja ? TAK samo...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
  • jogun

    , w dniu 09.02.2017Ocena:
    od czasu wprowadzenia millenetu jako sposobu na...

    ...bankowošĉ online, jeszcze nie udalo mi sié podizaa bez kopotów, w kóko rewstartowanie hasla, jestem najczestszym klientem tego dzialu, kazda próba uzyciacia konczy sié restartem, jestem bardzo niezadowolony, chyba trzeba poszukac lepszego banku pozdrawiam

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
  • eBroker.pl

    , w dniu 20.09.2016Ocena:
    Bank Millennium znalazł się na pierwszej pozycji...

    ...w kont osobistych dla Kowalskiego w rankingu eBroker.pl. Zapraszamy do lektury: http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-konta-osobiste#ranking-5113

    Ta opinia jest przydatna
    59Przydatność opinii
  • aga

    , w dniu 11.07.2016Ocena:
    Od wielu lat jestem ich klientka (konto osobiste,

    karta kredytowa, kredyt) i jestem zadowolona

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
  • Władysławka

    , w dniu 21.05.2016Ocena:
    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu.

    Zakładałam konto w oddziale na ulicy Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu. Obsługa wyjątkowa miła, pracownik polecił mi dogodne konto, odpowiedział na wszystkie moje pytania. Następnie pani pomogła mi z produktami z którymi miałam kłopot. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
  • jędrek

    , w dniu 29.04.2016Ocena:
    jest super w necie.nigdy się nie wiesza.mila...

    ...pomoc techniczna

    Ta opinia jest przydatna
    69Przydatność opinii
  • majka

    , w dniu 30.11.2015Ocena:
    nie polecam tego banku.mam ogloszenie o upadlosci...

    ...konsumenckiej a wiec bank zablokowal przelewy sam z siebie kpina jakas moj syndyk nie mial nic wspolnego z tym teraz nie moge ani konta zamknac ani przelac rachunkow no paranoja jakas mialam konta w roznych bankach i nie robili problemu nawet jak bylo zajecie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    92Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 19.10.2015Ocena:
    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona

    Posiadam tam konto osobiste od kilkunastu lat. Jestem bardzo zadowolona zarówno z usług jak i fachowej obsługi. Polecam każdemu. Nie zamienię go na żaden inny bank. :)

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
  • malmik

    , w dniu 12.10.2014Ocena:
    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym

    uwielbiam ich :) miałam do czynienia z wieloma instytucjami, za każdym razem przygoda z nowym bankiem kończyła się rezygnacją. Kiedy ktoś polecił mi Millennium podeszłam bardzo sceptycznie, ale... to było przyjemne zaskoczenie! Uwielbiam ich... fantastyczne podejście do Klienta,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    76Przydatność opinii
  • Mateusz

    , w dniu 04.10.2014Ocena:
    Mam bardzo dobre doświadczenia związane z tym...

    ...bankiem. Pracownicy są mili i pomocni - jednym słowem pełen profesjonalizm.

    Ta opinia jest przydatna
    76Przydatność opinii
  • Anna Wykowska

    , w dniu 15.06.2014Ocena:
    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru

    Jestem w 100% zadowolona. :) Mam tam konto ponad 10 lat! Nie mam zamiaru zmieniać banku. Pozdrawiam :)

    Ta opinia jest przydatna
    73Przydatność opinii
  • gabrielalabuda

    , w dniu 04.02.2014Ocena:
    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i

    Super instytucja bankowa.Wiarygodna i z tradycjami.Zawsze praktyczne i zrozumiałe oferty.Miła i profesjonalna obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    84Przydatność opinii
  • Patryk Łódż

    , w dniu 01.01.2014Ocena:
    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Bardzo dobry bank i super obsługa nie ma żadnych problemów !! pełna kultura nie ma problemu z bankomatami jak i również z wypłata obcej waluty kontaktujemy sie i szybko wypłacają :) Pozdrawiam i polecam BANK MILENIUM !

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
  • michal

    , w dniu 29.12.2013Ocena:
    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium

    jestem jak najbardziej zadowolony z instytucji jakim jest bank milenium bardzo polecamy razem z małżonką

    Ta opinia jest przydatna
    57Przydatność opinii
  • artin123

    , w dniu 25.12.2013Ocena:
    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste

    Miła obsługa - brak kolejek, bardzo dobra aplikacja internetowa, proste jasne reguły - szybko i sprawnie.Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
  • alicja

    , w dniu 24.12.2013Ocena:
    Nie lubię tego banku okropna

    Nie lubię tego banku okropna obsługa!

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
  • Rafał

    , w dniu 08.12.2013Ocena:
    Schizofreniczne podejście banku do zdolności kredytowej. Zmiana warunków

    Schizofreniczne podejście banku do zdolności kredytowej. Zmiana warunków umowy, karencja w spłacie kredytu - bank daje mi zdolność na granicy bankructwa, każe spłacać pożyczki w zakładzie pracy, zamykać karty kredytowe, obniżać limit debetowy w koncie osobistym. Jednocześnie do...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
  • łukasz

    , w dniu 03.12.2013Ocena:
    bank

    ubezpieczenie karty 3,00 zł i dodatkowa opłata z kartę do bankomatu gdzie w innych banka za darmo jest konto osobiste nie zby wnioskując po opiniach

    Ta opinia jest przydatna
    69Przydatność opinii
  • Dorota Leszczyńska

    , w dniu 03.12.2013Ocena:
    Konto osobiste. Nie jestem zadowolona z tego konta ponieważ generuje zbyt

    Konto osobiste. Nie jestem zadowolona z tego konta ponieważ generuje zbyt duże koszty i opłaty. Sama opłata konta to aż 7,99zł ubezpieczenie karty 3,00zl i dodatkowa opłata za kartę do bankomatu to kolejne 3, czy 4 złote. Z konta nie mogę zrezygnować gdyż mam w tym samym banku kredyt...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    54Przydatność opinii
  • Kamil

    , w dniu 02.12.2013Ocena:
    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat. konto internetowe

    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat. konto internetowe - Przelewy są błyskawiczne, a strona internetowa i konto internetowe bardzo przejrzyste. Bank tylko zasługuje na pochwałę, uważam obsługę za jedną z lepszych w kraju.

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
  • Izabela

    , w dniu 29.11.2013Ocena:
    Od 6 lat współpracuję z tym bankiem. Zawsze miła i kompetentna

    Od 6 lat współpracuję z tym bankiem. Zawsze miła i kompetentna obsługa. Informacje o nowych lokatach. Na infolini również kadra dobrze przeszkolona. Obsługa konta internetowego prosta i łatwa. Gorąco polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Adrian

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Zawsze ceniłem sobie bank ze wzgledu na niskie opłaty, szybkość

    Zawsze ceniłem sobie bank ze wzgledu na niskie opłaty, szybkość wykonywania przelewów z domu, miłą obsługę oraz przystępność. To bank dla klienta, konsumenta, który w celu zapewnienia bytu i bezpieczeństwa dla rodziny, wspomaga instrumentami dostępnymi dla określonego celu. Nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Polako

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Bardzo fajny bank dla młodych ludzi. Najważniejsze dla nas jest darmowe

    Bardzo fajny bank dla młodych ludzi. Najważniejsze dla nas jest darmowe konto i możliwość lokowania pieniędzy na rozsądnie oprocentowanych lokatach

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
  • kinga szulińska

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Bank Millenium bardzo przypadł mi do gustu, zachęcił mnie swoją

    Bank Millenium bardzo przypadł mi do gustu, zachęcił mnie swoją ofertą. Uwagę moją zwróciły korzystne umowy kredytowe, oraz miła obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • michał

    , w dniu 27.11.2013Ocena:
    oddział w chrzanowie

    Wspólnie z żoną mieliśmy przyjemność załatwiać nieprzyjemną sprawę związaną z kontem.Zostaliśmy przyjęci ze zrozumieniem. Obsługa była miła i kompetentna. polecam oddział tego banku.

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
  • kamil

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą

    Super bank... Każdy z mojego bloku ma tam kredyt i wszyscy go chwalą :PPPPP Suuuuper :P Bardzo polecammmmm :P

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • OSZUKANA KLIENTKA

      , w dniu 19.08.2018
      bank za pobieranie opłat ubezpieczeniowych został ukarany decyzją UOKiK więc powinien oddać klientom pobierane opłaty ,ale dobrowolnie nie oddali stosowali bezprawie ,bez informacji wobec klientów. Ten BANK nie informuje klienta w żadnych zmianach .
    • Wypowiedz się
  • Szmyt

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Bank który nie dba o klienta pod wzgledem oferty- przykladowo kredyt

    Bank który nie dba o klienta pod wzgledem oferty- przykladowo kredyt mieszkaniowy po ponad 10 latach posiadania konta w millenium wraz z malzonk(ona nawet dluzej) dostalismy sporo gorsza oferte niz u konkurencji gdzie weszlismy ''z ulicy''. Tak samo kredyt gotówkowy.Nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • Kaska2080010

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Bank ten posiada wiele ciekawych rozwiązań dotyczących prowadzenia

    Bank ten posiada wiele ciekawych rozwiązań dotyczących prowadzenia kont,ciekawe rozwiązania dla studentów,wiele udogodnień.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • nina

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Dobre Konto

    Z tym bankiem jestem już ponad 15lat.Na początku były opłaty za kartę i prowadzenie konta ale teraz jak powstało dobre konto nie tracę pieniędzy za utrzymanie jego.Nigdy nie starałam się o jakieś pożyczki także nawet nie wiem jak to wygląda.Ogólnie jestem zadowolona .

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • pandatwa

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Dość dobra oferta kart zarówno do konta jak i kredytowych. Na każdej

    Dość dobra oferta kart zarówno do konta jak i kredytowych. Na każdej karcie można coś zyskać. Dodatkowo oferta Happy Hours dzięki której można zyskać dodatkowe procenty na lokacie. Wprawdzie teraz te procenty ogólnie są malutkie, no ale zawsze.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Marek

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Ogólnie bank działa poprawnie, obsługa klienta zależy w głównej

    Ogólnie bank działa poprawnie, obsługa klienta zależy w głównej mierze od oddziału i ludzi w nim pracujących. Na bieżąco proponowane są oferty kredytowe, z których nie korzystam, ale cieszę się że mam taką alternatywę. Podsumowując jestem zadowolony i na tą chwilę nie zamierzam zmieniać banku.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Angelika

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Ja jestem bardzo zadowolona z uslug jakie swiadczy bank millennium

    Ja jestem bardzo zadowolona z uslug jakie swiadczy bank millennium szczególnie jeżeli chodzi funkcjonalnosc strony glownej banku jestbardzo czytelna prosta oraz obsluge telefoniczna ktora jest naprawde na wysokim poziomie

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Marzena Milewska

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Bank godny polecenia; otwarty i przyjazny dla klienta; Bardzo przyjazny interfejs bankowości internetowej. Dodatkowym ułatwieniem dla Klienta jest bankowość mobilna.

    Bank godny polecenia; otwarty i przyjazny dla klienta; Bardzo przyjazny interfejs bankowości internetowej. Dodatkowym ułatwieniem dla Klienta jest bankowość mobilna.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Mirek

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Przestrzegam przed tą forma kredytowania i w tym właśnie banku,

    Przestrzegam przed tą forma kredytowania i w tym właśnie banku, zwłaszcza przed kredytem finansującym 100% inwestycji. Pułapka jest tzw. ubezpieczenie niskiego wkładu własnego. Pomimo, iż już jakiś czas temu praktyka ta jest nielegalna bank od niej nie odstepuje. Problematyka...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • D.M.

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bank przyjazny swoim klientom. Podaje różne bieżące propozycje

    Bank przyjazny swoim klientom. Podaje różne bieżące propozycje kredytowe. Na bieżąco informuje mnie o wpływach i wydatkach.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • luk

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Super

    Bank którego klientem jestem już od pewnego czasu. Jestem z usług bardzo zadowolony. Nie zamienię na żaden inny. Strona internetowa banku przejrzysta i łatwa w obsłudze. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • romery

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bardzo miła obsługa w oddziałach banku Bartoszycach i Kętrzynie. Strona

    Bardzo miła obsługa w oddziałach banku Bartoszycach i Kętrzynie. Strona internetowa e-banku super, bez zarzutów. Super bank. Gratulacje

    Ta opinia jest przydatna
  • Maria

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Super obsługa - wyjaśnianie bardzo przejrzyste,zrozumia-łe. Duża oferta

    Super obsługa - wyjaśnianie bardzo przejrzyste,zrozumia-łe. Duża oferta proponowanych usług. Cierpliwość do klienta

    Ta opinia jest przydatna
  • Robert

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    W Banku obsługa kasowa zajmuje się nie wpłatami i wypłatami tylko

    W Banku obsługa kasowa zajmuje się nie wpłatami i wypłatami tylko wszystkimi rzeczami na raz i z stąd powstają kolejki i nieporozumienia z klientami.

    Ta opinia jest przydatna
  • mroczek

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    miła, sprawna i fachowa obsługa,oby tak dalej.Odwiedzam oddział w każdy

    miła, sprawna i fachowa obsługa,oby tak dalej.Odwiedzam oddział w każdy pon.i nic nie zmienia się na gorsze

    Ta opinia jest przydatna
  • El

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Brzmi wspaniale. Za zakupy otrzymujesz zwroty itd. Gorzej jeśli nie masz

    Brzmi wspaniale. Za zakupy otrzymujesz zwroty itd. Gorzej jeśli nie masz regularnych wpływów na konto. Wtedy opłaty za prowadzenie konta są ogromne. Nie opłaca się.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Barbara

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bank Na miarę Millenium

    Mój Tata został klientem banku, a ja współwłaściciele---m konta. Przy okazji załatwiania formalności mogłam się bardzo dużo dowiedzieć o koncie, lokatach i szczegółach z nimi związanych. Żadne pytanie nie zostało bez odpowiedzi. Wszystko było tak dobrze wyjaśnione, że Tata...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • bart

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Jest bankiem godnym polecenia ,dba o swojego klijenta.Fachowa obsługa w

    Jest bankiem godnym polecenia ,dba o swojego klijenta.Fachowa obsługa w oddziałach,konto internetowe jest również proste i łatwe w obsłudze.

    Ta opinia jest przydatna
  • Joanna

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bank Millennium - jest ze mną wiernie od 15 lat:) Najpierw konto student

    Bank Millennium - jest ze mną wiernie od 15 lat:) Najpierw konto student za 2 zł - teraz Dobre Konto za darmo pod warunkiem miesięcznych wpłat min. 1000zł. I reszta całkowicie za darmo - przelewy, karty,wypłaty w bankomatach + zwrot wydatków za płacenie kartą w niektórych...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Kamil

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat, konto

    Polecam. Za "dobre" konto, bank nigdy nie pobiera opłat, konto internetowe, jak również przelewy i wypłaty z wszystkich bankomatów są bezpłatne. Przelewy są błyskawiczne, a strona internetowa i konto internetowe bardzo przejrzyste. Bank zasługuje na pochwałę, uważam obsługę za...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Grzegorz Kciuk

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    W swoim życiu miałem już konta w różnych bankach, ale od dłuższego

    W swoim życiu miałem już konta w różnych bankach, ale od dłuższego już czasu (16 lat) stale współpracuję z tym bankiem i nie zamierzam tego zmieniać. Dość powiedzieć, że moja córka również tu założyła sobie swoje pierwsze konto. Super obsługa i przyjazne zasady współpracy.

    Ta opinia jest przydatna
  • Alicja Dinh

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Bank przyjazny klientowi, bardzo miła obsługa,troska o klienta, łatwy

    Bank przyjazny klientowi, bardzo miła obsługa,troska o klienta, łatwy dostęp do wszystkich produktów , bardzo czytelna i przejrzysta strona banku, jak i również konto internetowe.

    Ta opinia jest przydatna
  • józefa kwiecinska

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    dobry bank

    ja nie korzystam z tego banku ale mój syn posiada konto oraz znajomi moi i sa zadowoleni.

    Ta opinia jest przydatna
  • fela

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Jestem klientką tego Banku jestem od dawna, dlatego polecam wszystkie

    Jestem klientką tego Banku jestem od dawna, dlatego polecam wszystkie produkty finansowe, nie zawiodłam się na Banku. polecam innym znajomym

    Ta opinia jest przydatna
  • Hubert Rzepecki

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Świetny bank, najlepsza opcja na rynku, przejżysty system, doskonała

    Świetny bank, najlepsza opcja na rynku, przejżysty system, doskonała obsługa i wiele różnorodnych usług. Bank na lata i dla całych rodzin!

    Ta opinia jest przydatna
  • barbara

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Gorąco polecam ten bank mam otwarte tu konto od kilku lat, jeszcze nigdy

    Gorąco polecam ten bank mam otwarte tu konto od kilku lat, jeszcze nigdy dłużej nie czekałam na załatwienie sprawy jak do 10 minut. Obsługa miła , zawsze gotowa do pomocy, naprawdę warto skorzystać i cenić swój czas i nerwy.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • EWELINAt

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    KONTO W BANKU MILLENIUM MAM JESZCZE OD CZASÓW STUDENCKICH TJ. OD OKOŁO 9

    KONTO W BANKU MILLENIUM MAM JESZCZE OD CZASÓW STUDENCKICH TJ. OD OKOŁO 9 LAT I JESTEM Z NIEGO BARDZO ZADOWOLONA. PRZEJRZYSTA STRONA INTERNETOWA, ATRAKCYJNE PRODUKTY BANKOWE, MIŁA OBSŁUGA. ZA KAŻDYM RAZEM, GDY ZGŁASZAŁAM JAKIŚ PROBLEM NP. ZAGUBIENIE HASŁA DO KONTA INTERNETOWEGO,...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Julia Maciejec

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Do klientów Banku Millenium należę od niedawna, jednakże jestem

    Do klientów Banku Millenium należę od niedawna, jednakże jestem zadowolona z jego usług. Nie mam żadnych problemów z operacjami, jakie wykonuję na swoim koncie bankowym. W Millenium cenię również komfort bezpiecznego prowadzenia konta i zarządzania moimi zasobami pieniężnymi. Jest...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • brak

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Nieprofesjonalny, pracownicy nie doinformowani. Bardzo kiepskie podejście

    Nieprofesjonalny, pracownicy nie doinformowani. Bardzo kiepskie podejście do klienta, wysokie prowizje, bardzo długi czas księgowań. Wypłata w tym banku była później o 3 dni niż została wysłana przez pracodawce.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Marta Leszczyńska

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Wadą banku są wysokie koszty wypłat z bankomatów innych niż Millenium.

    Wadą banku są wysokie koszty wypłat z bankomatów innych niż Millenium. Oprócz tego nie mam większych zastrzeżeń.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • aneczka

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Bardzo dobry bank, jestem klientem od wielu lat i jestem z obsługi bardzo zadowolona. Naprawdę polecam!

    Bardzo dobry bank, jestem klientem od wielu lat i jestem z obsługi bardzo zadowolona. Naprawdę polecam!

    Ta opinia jest przydatna
  • Pablo

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Oddział Warszawa, ul. Pasłęcka w Galerii Pod Dębami. Za każdym razem obsługa pomocna i chętna do wyjaśnień. Oferta banku tak jak i wszystkich innych coraz mniej atrakcyjna jednak w celu załatwienia sprawy wystarczy jednorazowa wizyta.

    Oddział Warszawa, ul. Pasłęcka w Galerii Pod Dębami. Za każdym razem obsługa pomocna i chętna do wyjaśnień. Oferta banku tak jak i wszystkich innych coraz mniej atrakcyjna jednak w celu załatwienia sprawy wystarczy jednorazowa wizyta.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Ewelina

    , w dniu 22.11.2013Ocena:
    W pełni zadowolona z banku jestem chociaż wolała bym żeby nie dzwonili

    W pełni zadowolona z banku jestem chociaż wolała bym żeby nie dzwonili do mnie z ofertami kredytu i kart kredytowych.

    Ta opinia jest przydatna
  • Szweda

    , w dniu 21.11.2013Ocena:
    opinia

    Oceniam pozytywnie , przelewy szybko dochodzą

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Ola

    , w dniu 21.11.2013Ocena:
    Bardzo fajny bank, miła obsługa, bezproblemowe korzystanie z konta.

    Bardzo fajny bank, miła obsługa, bezproblemowe korzystanie z konta. Jedynym minusem jest to, że zmienili zasady zwrotu pieniędzy za zakupy.

    Ta opinia jest przydatna
  • Agatt

    , w dniu 20.11.2013Ocena:
    Nie posiadam konta w banku Millenium, ale ma go moja mama a ja dość

    Nie posiadam konta w banku Millenium, ale ma go moja mama a ja dość regularnie w tym korzystaniu jej pomagam. Moja opinia jest zdecydowanie pozytywna. Począwszy od serwisu internetowego, który jest przejrzysty i nawet człowiek starszej daty może się nauczyć z niego korzystać, Logowanie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • NOWICKA AGNIESZKA

    , w dniu 20.11.2013Ocena:
    PRZEZ 21LAT KORZYSTAM Z USŁUG BANKU.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ,NIGDY NIE

    PRZEZ 21LAT KORZYSTAM Z USŁUG BANKU.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ,NIGDY NIE ZAWIODŁAM SIE NA BANKU.OBSŁUGA JEST WZOROWA,ZAWSZE DOKLADNIE OTRZYMAM ODPOWIEDZI NA ZADAWANE PYTANIA,ROZWIAZE WSZELKIE WATPLIWOSCI.JESLI MASZ KLOPOTY FINANSOWE TEZ SA W SZYBKIM CZASIE POMOC.NIE ZAMIENILABYM BANKU...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Rafał Szymkowiak

    , w dniu 20.11.2013Ocena:
    bank zmienił swą politykę w stosunku do kientów na lepszą.

    Mam pewien staż w tym banku i muszę powiedzieć , że zmienił się na lepsze.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Agnieszka

    , w dniu 20.11.2013Ocena:
    Bardzo fajny bank, pracownicy mili i uczynni, dobre oferty kredytowe.

    Bardzo fajny bank, pracownicy mili i uczynni, dobre oferty kredytowe. Korzystam z usług - konto oszczędnościowe, ROR, konto walutowe i kredyt hipoteczny. Wszędzie bardzo dobre oferty. Bank otwarty na potrzeby indywidualnych klientów....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • emem

    , w dniu 19.11.2013Ocena:
    Dość przyjemny bank, niestety wielkie oprocentowanie, mało ofert dla

    Dość przyjemny bank, niestety wielkie oprocentowanie, mało ofert dla klentów. Niezdecydowałabym się poraz kolejny na ten bank.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Karolinka:)

    , w dniu 19.11.2013Ocena:
    Profesjonalna obsługa, szybko otrzymana druga karta, czasowe rozliczenia,

    Profesjonalna obsługa, szybko otrzymana druga karta, czasowe rozliczenia, dobrze zrobiona strona do operacji bardzo dobre i tanie w obsłudze osobiste konto. Najlepsza oferta konta internetowego w Polsce' Darmowe konto,wypłaty/wpła--ty,karty.

    Ta opinia jest przydatna
  • kosmopolitka1

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    Jestem bardzo zadowolona z usług tego banku. Konto tam posiadam jakieś 2

    Jestem bardzo zadowolona z usług tego banku. Konto tam posiadam jakieś 2 lata, założyłam Dobre konto, zachęcona zwrotem do 50 zł miesięcznie za zakupy w marketach. Dodatkowo zaproponowano mi ubezpieczenie w wysokości 1,99 zł miesięcznie, pobierane bezpośrednio z konta (nie muszę...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Krzysiek

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    Bank jest ogólnie bardzo dobry i przyjazny klientom. Bez problemu można

    Bank jest ogólnie bardzo dobry i przyjazny klientom. Bez problemu można wszystko załatwić ma tylko jedną wadę, zbyt mało oddziałów w mniejszych miastach. W mieście w którym mieszkam nie ma oddziału a mimo iż wiele spraw można załatwić telefonicznie i przez internet to nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • mez

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    Jestem zadowolona z posiadania konta w tym banku, wszystkie zasady są

    Jestem zadowolona z posiadania konta w tym banku, wszystkie zasady są jasno określone. Mam do ten instytucji pełne zaufania i wiem, że wszystkie kroki podejmowane przez bank są robione z myślą o dobru klienta.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • bisbalka

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    To bank, który wybrałam jako pierwszy. I jestem z tego wyboru bardzo

    To bank, który wybrałam jako pierwszy. I jestem z tego wyboru bardzo zadowolona. W pełni spełnił moje oczekiwania i zawsze zaskakuje mnie ciekawymi ofertami. Polecam go wszystkim i nie żałuje swojego wyboru.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Natalia

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    Jestem zadowolona z usług Banku Millenium. Posiadam tam konto już kilka

    Jestem zadowolona z usług Banku Millenium. Posiadam tam konto już kilka ładnych lat, nie płacę za prowadzenie konta, za przelewy czy wypłaty z innych bankomatów, co jest dużym udogodnieniem. Na chwilę obecną nie zamieniłabym go na inny Bank.

    Ta opinia jest przydatna
  • zwilk

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    To mój ulubiony bank polecam go wszystkim! Nigdy się nie zawiodłem. Ten

    To mój ulubiony bank polecam go wszystkim! Nigdy się nie zawiodłem. Ten bank zmienia się dla mnie i ciągle stara się dopasować do moich potrzeb. Polecam jego usługi całej rodzinie i znajomym.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Zbysław Budzyński

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    bankomaty dostępne

    dostępność bankomatów tego banku jest na tyle wystarczająca, że można śmiało wyjechać z domu bez zabierania gotówki

    Ta opinia jest przydatna
  • Dras Janusz

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Bardzo świetna i szybka obsługa. Wszyscy mili i dyspozycyjni. Ogólnie

    Bardzo świetna i szybka obsługa. Wszyscy mili i dyspozycyjni. Ogólnie jak dla mnie najlepszy bank w Polsce z oddziałami.

    Ta opinia jest przydatna
  • Adrianna

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Odradzam!

    A miało być tak pięknie. Chciałam założyć po prostu lokatę w banku. Pani z obsługi w Millennium tak mnie "oczarowała", że zamiast lokaty założyłam Dobre Konto a z niego środki zostały przesunięte na Konto Oszczędnościowe. Szkoda, że co chwilę na tym koncie zmieniają...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Basia

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    super

    Ten bank ma naprawde fają grupkę, nawet telefonicznie jak dzwonie na infolinię ani nie czekam długo aby porozmawiać z konsultantem to w dodatku odpowiedz jes wyczerpująca, a tak wogóle to zawsze jestem informowana o wszystkich zmianach (np. stopy procentowe) , i nawet milennet czyli...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • J.G.

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Jestem zadowolona z usług jakie świadczą. Wszystkim polecam serdecznie.

    Jestem zadowolona z usług jakie świadczą. Wszystkim polecam serdecznie. Mają wiele oddziałów i dzięki temu są zawsze dostępni.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Wioletka

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Pozytyw dla Banku Millennium

    Bank Millennium jest mistrzem w swojej dziedzinie.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Ja

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    nie jestem zadowolona z usług, musze w tym banku mieć konto bo mam kredyt

    nie jestem zadowolona z usług, musze w tym banku mieć konto bo mam kredyt hipoteczny. Co jakiś czas wprowadzają opłaty do konta, zmieniam konta na nie płatne ale w najbliższym czasie znów zamknę i odejdę do innego banku bo już nie ma kont niepłatnych. Na szczęscie na rynku są bezpłatne konta,

    Ta opinia jest przydatna
  • Wesly

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Przyjazny

    Świetna obsługa zarówno w oddziałach jak i internet

    Ta opinia jest przydatna
  • Anna Wykowska

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Mam tam konto od wielu lat. Współpraca układa nam się wyśmienicie. Nie

    Mam tam konto od wielu lat. Współpraca układa nam się wyśmienicie. Nie wiem co musiało by się stać, żebym zmieniła mój bank na jakikolwiek inny. Tak trzymać :)

    Ta opinia jest przydatna
  • Adam

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    To skandal bezpłatnie można tylko wybiierać z bankomatów millenium.

    To skandal bezpłatnie można tylko wybiierać z bankomatów millenium. Bankomat w Gdyni przy dworcu jes brudny, a obok euronetu czyściutki.

    Ta opinia jest przydatna
  • kiurka

    , w dniu 16.11.2013Ocena:
    zawsze mogę liczyć na rzetelną odpowiedź i wytłumaczenie mi

    zawsze mogę liczyć na rzetelną odpowiedź i wytłumaczenie mi niezrozumiałego ostatnio byłam w banku aby dowiedzieć się na czym dokładnie polegają kredyty hipoteczne Pani mi świetnie wytłumaczyła przedstawiła dokładne informacje i nawet zrobiła symulacje spłat co do wysokości kredytu,

    Ta opinia jest przydatna
  • PAWEL DABROWSKI

    , w dniu 16.11.2013Ocena:
    dobre konta,dobry serwis internetowy,szybkie przelewy przez

    dobre konta,dobry serwis internetowy,szybkie przelewy przez internet.Fachowa obsluga w oddziale w Plonsku.Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
  • Zenon Zieliński

    , w dniu 16.11.2013Ocena:
    zawsze bardzo miła i profesjonalna obsługa,chętna do pomocy ,wolę

    zawsze bardzo miła i profesjonalna obsługa,chętna do pomocy ,wolę podejść do stanowiska obsługi niż do bankomatu mimo opłat,

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Rudnicka

    , w dniu 16.11.2013Ocena:
    Bank Millenium-oferuje bardzo pozytywnie kredyty

    bardzo dobre warunki umowy,mila i szybka obsługa klienta,kozystne kredyty,mozna robic dlugoterminowe debety

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Wiola

    , w dniu 15.11.2013Ocena:
    Bank Millennium oferuje bardzo atrakcyjny pakiet produktów. Każdy - czy

    Bank Millennium oferuje bardzo atrakcyjny pakiet produktów. Każdy - czy to osoba indywidualna czy firma - znajdzie tu coś dla siebie. Bardzo miłe wrażenie robi obsługa banku, działająca sprawnie i zawsze gotowa do udzielenia pomocy oraz obszernych wyjaśnień. Mnie osobiście nawet design...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • wiwi

    , w dniu 15.11.2013Ocena:
    Jestem zadowolona z usług tego banku, mam w nim konto już od kilku lat.

    Jestem zadowolona z usług tego banku, mam w nim konto już od kilku lat. Wszystkie zasady i reguły korzystania z konta są przejrzyste i jawne. Bank oferuje dużo ciekawych propozycji ( lokaty, konta oszczędnościowe, promocje itp.) i cały czas wprowadza różne udogodnienia i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Marek Dyduła

    , w dniu 15.11.2013Ocena:
    Bardzo nowoczesny bank,ciekawe produkty,przejrzysta-- bankowość

    Bardzo nowoczesny bank,ciekawe produkty,przejrzysta-- bankowość internetowa , duża różnorodność produktów i innowacyjne rozwiązania.Bank wart jest polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
  • grzegorzewska

    , w dniu 15.11.2013Ocena:
    pracownicy bank millennium

    zostawię to bez komentarza

    Ta opinia jest przydatna
  • grzegorzewska

    , w dniu 15.11.2013Ocena:
    bank millennium

    to chyba jakas kpina ten bank nigdy więcej jak przynosisz pieniądze to fruwają ale jak już chcesz zainwestować gdzie indziej to czeka się sto lat a obsługa pozostawia wiele do życzenia

    Ta opinia jest przydatna
    • Agatt

      , w dniu 26.11.2013
      Nie rozumiem. Gdzie te pieniądze fruwają?
    • Wypowiedz się
  • Pietiko

    , w dniu 14.11.2013Ocena:
    Profesjonalna obsługa, szybko otrzymana druga karta, czasowe rozliczenia,

    Profesjonalna obsługa, szybko otrzymana druga karta, czasowe rozliczenia, dobrze zrobiona strona do operacji bardzo dobre i tanie w obsłudze osobiste konto.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Urszula

      , w dniu 29.11.2013
      Bank Millennium -nowoczesny,dla wszysykich,profesjon-alny,rzetelny polecam
    • Wypowiedz się