Ocena instytucji

0%
Skorzystałoby ponownie: 0
100%
Nie skorzystałoby ponownie: 10
Zobacz statystyki
Bank-Life

Bank-Life

Ocena użytkowników

0%
Skorzystałoby ponownie: 0
100%
Nie skorzystałoby ponownie: 10

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 10
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
0%
100%
Jak oceniasz pracowników?
0%
100%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
17%
83%

Opinie o Bank-Life

Korzystasz z usług Bank-Life? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank-Life

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
100 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank-Life

  • prawda

    , w dniu 11.11.2015Ocena:
    tak to prawda ta firma to nie jest żadna firma...

    ...pożyczkowa , to firma która ograbia biednych ludzi z kłopotami , żeby coś takiego miało miejsce w tym kraju i nikt z tym nie zrobi porządku , przestrzegam wszystkim, nie telefonujcie i nie składajcie wniosków nikt ich nie rozpatrzy

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
    • Kunta Kinte

      , w dniu 25.07.2016
      AkronFinance tak samo 7pln za połączenie...
    • Wypowiedz się
  • appa

    , w dniu 11.06.2015Ocena:
    czułem że to złodzieje bo za pieknie ten ich...

    ...kredyt wyglada :D

    Ta opinia jest przydatna
    66Przydatność opinii
  • naiwna

    , w dniu 21.01.2015Ocena:
    PRZESTRZEGAM to firma inko która biednych już...

    ...zadłużonych ludzi naciąga na dodatkowe koszta.

    Ta opinia jest przydatna
    61Przydatność opinii
  • paprotka

    , w dniu 22.12.2014Ocena:
    przestrzegam to oszuści, nigdy nie korzystajcie z...

    ...ich usług nawet maile nie dochodzą przestrzega administrator, aj uż nigdy nie wysyłajcie im pieniędzy i nie wykupujcie żadnych kodów, są inne firmy które tylko proszą o 1 grosz.

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • mrowka

    , w dniu 10.10.2014Ocena:
    zlodzieje,naciagacze--- i oszusci ile razy mozna...

    ...placic po 30 zł chyba Bóg ich całkiem opuscił jakby ktos mógł ich zaskarżyc to moze by sie opamietali i nie naciagali tych ktorzy i tak juz maja klopoty

    Ta opinia jest przydatna
    86Przydatność opinii
  • anonimowa

    , w dniu 27.08.2014Ocena:
    Banda oszustów,naciągaja na kasę,30 zl za...

    ...sms, jakies idiotyczne kody trzeba wykupic i nikt nie odpowiada,kompletny brak kontaktu. OSZUŚCI - dlaczego nikt nie zrobil jeszcze z nimi porządku?

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
  • anonim

    , w dniu 24.08.2014Ocena:
    Oszusty następna instytucja naciągania na 30zł...

    ...za sms po rejestracji zynada ze jeszcze nikt z nimi nie zrobił porządku

    Ta opinia jest przydatna
    44Przydatność opinii
  • ryszard

    , w dniu 05.08.2014Ocena:
    szkoda gadac naciagacze ze nikt jeszcze nie podal do sadu tylko kasa i nie

    szkoda gadac naciagacze ze nikt jeszcze nie podal do sadu tylko kasa i nie odpowiadaja nazadne maile wstyd

    Ta opinia jest przydatna
    34Przydatność opinii
  • kuba

    , w dniu 08.07.2014Ocena:
    to naciągacze ja bardzo potrzebowałem gotówki a nie mam zdolności

    to naciągacze ja bardzo potrzebowałem gotówki a nie mam zdolności kredytowej bo mam już dwie pożyczki spłacam je regularnie ale mam jeszcze umowę o pracę na rok wysłałem smsa za 30 zł i do dziś śnic a miną już miesiąc naciągacze i złodzieje

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • BEATA

    , w dniu 07.06.2014Ocena:
    OSZUSTWO, NACIĄGANIE NA SMS PŁATNE NIC POZA TYM , JEDEN WIELKI BLEF

    OSZUSTWO, NACIĄGANIE NA SMS PŁATNE NIC POZA TYM , JEDEN WIELKI BLEF !!!!!!!!!!!!!!!! PO ZAREJESTROWANIU SIĘ DO PORTALU ZA 30,75 DALEJ MUSISZ PŁACIĆ JEŚLI CHCESZ SPRAWDZIĆ STATUS SWOJEGO WNIOSKU NA EMAILE NIE RACZĄ ODPISAĆ

    Ta opinia jest przydatna
    39Przydatność opinii
    • Elka

      , w dniu 30.06.2014
      To prawda. Każdy etap to prośba o sms za 30 zł. Nic z tego na końcu nie ma.
    • Wypowiedz się