Ocena instytucji

71%
Skorzystałoby ponownie: 194
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 74
Zobacz statystyki
Bank BGŻ (BGŻ)

Bank BGŻ (BGŻ)

Ocena użytkowników

71%
Skorzystałoby ponownie: 194
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 74

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 142
    • Głosy negatywne: 66
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 37
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
73%
27%
Jak oceniasz pracowników?
77%
23%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
69%
31%

Opinie o Bank BGŻ (BGŻ)

Korzystasz z usług Bank BGŻ (BGŻ)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank BGŻ (BGŻ)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank BGŻ (BGŻ)

  • kamill

    , w dniu 12.10.2018Ocena:
    Ja mam konto od niedawna i jestem zadowolona :D...

    ...Wszystko za darmo, a jeszcze ten karnet to wręcz niebo dla biednego studenta :D

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • Hania

    , w dniu 07.10.2018Ocena:
    Mam u nich konto maksymalne i jest bardzo dobre.

    Brak jakichkolwiek opłat za prowadzenie konta i do tego silownia przez 3 miesiące w ramach prezentu powitalnego.

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • maksym

    , w dniu 07.10.2018Ocena:
    Bardzo dobry bank. Trochę sprawdzałem w...

    ...przeszłości też inne i konto maksymalne w BGŻ zdecydowanie najbardziej mi odpowiada. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • Mariola

    , w dniu 06.10.2018Ocena:
    Co prawda od niedawna jestem ich klientką, ale za...

    ...to zawsze jestem obsłużona z uśmiechem. Założyłam sobie u nich konto maksymalne, które wydaje mi się że jest dla mnie najlepsze, bo przede wszystkim darmowe

    Ta opinia jest przydatna
    29Przydatność opinii
    • kongor

      , w dniu 17.10.2018
      pamiętaj, że musisz spełnić kilka warunków aby maksymalnie skorzystać z tego konta
    • Wypowiedz się
  • Student

    , w dniu 03.10.2018Ocena:
    Ja polecam bank. Moi rodzice mają konta i kredyty...

    ...od wielu lat, a ja mam od niedawna konto dla studenta - maksymalne - i jest tez zadowolony. Nie naciagają, jak jest za 0zł to jest za zero. Do tego fajne bonusy robią. W mojej opinii jest super.

    Ta opinia jest przydatna
    24Przydatność opinii
    • paul

      , w dniu 17.10.2018
      Konto maksymalne jest moim zdaniem nie do przebicia. A dodatkowy bonus w postaci karnetu na siłownię był genialnym pomysłem. Oby było więcej takich promocji :D
    • Amareno

      , w dniu 17.10.2018
      @paul - Rację masz w 100%. Aktualnie najlepsza oferta na rynku kont indywidualnych. Trudno chcieć więcej. Dali darmowe prowadzenie konta, darmowe wypłaty z bankomatów i świetnie stworzoną aplikację mobilną
    • kongor

      , w dniu 17.10.2018
      @amareno dodatkowo wszystkie warunki do spełnienia, aby konto było darmowe, też są bardzo proste i ciężko ich nie spełnić korzystając normalnie z konta

      @paul plus bony do biedronki i na allegro :D Rewelacyjna oferta, to fakt. Ciekawe czy już wyczerpał się limit
    • polo

      , w dniu 18.10.2018
      a ile się czeka na taki karnet?
    • werka

      , w dniu 18.10.2018
      jest super. ciekawi mnie tylko ile się czeka na karnet?
    • Wypowiedz się