Ocena instytucji

72%
Skorzystałoby ponownie: 189
28%
Nie skorzystałoby ponownie: 66
Zobacz statystyki
Bank BGŻ (BGŻ)

Bank BGŻ (BGŻ)

Ocena użytkowników

72%
Skorzystałoby ponownie: 189
28%
Nie skorzystałoby ponownie: 66

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 137
    • Głosy negatywne: 58
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 37
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
74%
26%
Jak oceniasz pracowników?
78%
22%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
71%
29%

Opinie o Bank BGŻ (BGŻ)

Korzystasz z usług Bank BGŻ (BGŻ)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank BGŻ (BGŻ)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank BGŻ (BGŻ)

  • Mariola

    , w dniu 06.10.2018Ocena:
    Co prawda od niedawna jestem ich klientką, ale za...

    ...to zawsze jestem obsłużona z uśmiechem. Założyłam sobie u nich konto maksymalne, które wydaje mi się że jest dla mnie najlepsze, bo przede wszystkim darmowe

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
    • kongor

      , w dniu 17.10.2018
      pamiętaj, że musisz spełnić kilka warunków aby maksymalnie skorzystać z tego konta
    • Wypowiedz się
  • Student

    , w dniu 03.10.2018Ocena:
    Ja polecam bank. Moi rodzice mają konta i kredyty...

    ...od wielu lat, a ja mam od niedawna konto dla studenta - maksymalne - i jest tez zadowolony. Nie naciagają, jak jest za 0zł to jest za zero. Do tego fajne bonusy robią. W mojej opinii jest super.

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • paul

      , w dniu 17.10.2018
      Konto maksymalne jest moim zdaniem nie do przebicia. A dodatkowy bonus w postaci karnetu na siłownię był genialnym pomysłem. Oby było więcej takich promocji :D
    • Amareno

      , w dniu 17.10.2018
      @paul - Rację masz w 100%. Aktualnie najlepsza oferta na rynku kont indywidualnych. Trudno chcieć więcej. Dali darmowe prowadzenie konta, darmowe wypłaty z bankomatów i świetnie stworzoną aplikację mobilną
    • kongor

      , w dniu 17.10.2018
      @amareno dodatkowo wszystkie warunki do spełnienia, aby konto było darmowe, też są bardzo proste i ciężko ich nie spełnić korzystając normalnie z konta

      @paul plus bony do biedronki i na allegro :D Rewelacyjna oferta, to fakt. Ciekawe czy już wyczerpał się limit
    • polo

      , w dniu 18.10.2018
      a ile się czeka na taki karnet?
    • werka

      , w dniu 18.10.2018
      jest super. ciekawi mnie tylko ile się czeka na karnet?
    • Wypowiedz się
  • black

    , w dniu 24.09.2018Ocena:
    Szanowna Pani Dyrektor krakowskiego oddziału przy...

    ...ulicy Królewskiej jest najmniej wykwalifikowanym pracownikiem banku z jakim miałam do czynienia. Wcisnęła mi promocyjny kredyt nie informując o konieczności przeprowadzania transakcji na koncie o którym nawet nie wiedziałam w związku z czym moje raty wzrosły o prawie 200zł po pół...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    21Przydatność opinii
  • Aga

    , w dniu 21.08.2018Ocena:
    Stanowczo nie polecam. Bank doliczył odsetki za...

    ...spłatę kredytu gotówka, a pracownicy nie poinformowali mnie, ze taniej i lepiej dla mnie będzie wpłacić pieniądze na konto i zrobić przelew.Mimo tego ze jestem ich klientka od 10 lat. Niekompetencja pracowników i brak empatii z ich strony kosztowały mnie wiele nerwów i straconych pieniędzy.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • JAB

    , w dniu 24.07.2018Ocena:
    Bank , który działa na granicy prawa. Przestregam...

    ...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii