Ocena instytucji

71%
Skorzystałoby ponownie: 194
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 74
Zobacz statystyki
Bank BGŻ (BGŻ)

Bank BGŻ (BGŻ)

Ocena użytkowników

71%
Skorzystałoby ponownie: 194
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 74

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 142
    • Głosy negatywne: 66
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 37
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
73%
27%
Jak oceniasz pracowników?
77%
23%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
69%
31%

Opinie o Bank BGŻ (BGŻ)

Korzystasz z usług Bank BGŻ (BGŻ)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank BGŻ (BGŻ)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank BGŻ (BGŻ)

  • TakaJa

    , w dniu 14.03.2019Ocena:
    Najgorszy bank jaki może być. Staraliśmy się o...

    ...kredyt na mieszkanie z pomocą doradcy, nie dość, że czekaliśmy prawie dwa miesiące na decyzje, to jeszcze nie przyznali kredytu z tego względu, że mój partner zarabia więcej niż zarabiał, czyli dostał podwyżkę dwa lata temu. Masakra. Nie polecam!

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • Gogi

    , w dniu 02.03.2019Ocena:
    Wielka beznadzieja, Blik działa w aplikacji...

    ...bardzo źle i wszystko ustawiane jest pod bank. Ubezpieczenia i wszystkie wszelkie świadczenia są zależne od banku. Jak się coś się chce zmienić to koszy kredytu idą w górę. Jednym słowem trzeba by być zależnym od banku BGŻ Paribas.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • Arek

    , w dniu 25.02.2019Ocena:
    Apka rewelacja! i prowadzenie darmowe :)

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
    • uchaty

      , w dniu 08.03.2019
      Oprócz prowadzenia za darmo są też wypłaty z bankomatów banku i planetcash no i oczywiście karta do konta!
      @milka Jeżeli korzystasz z promocji to jesteś tego przecież świadoma.Teraz dla nowych klientów w bgż też jest promocja na karnet sportowy albo zwroty gotówki
    • milka

      , w dniu 08.03.2019
      @jonas też racja dlatego trzeba wtedy na spokojnie wszystko dokładnie przeczytać :) sam jesteś ich klientem ?
      @uchaty widać że bgż potrafi fajnie zachęcić ! ale ciekawe co trzeba spełnić żeby otrzymać jakiś bonus
    • jonas

      , w dniu 11.03.2019
      @Milka tak, jestem klientem i jestem bardzo zadowolony. NIe miałem żadnych problemów.
      @Milka zgadza się, bgz potrafi zadbać o swoich klientow i zachecic nowych żeby dołączyli. Pomyśl o tym - nie pożałujesz :D
    • malgra

      , w dniu 20.03.2019
      @jonas teraz bgż ma tą fajną promkę , że dostaniemy do 200zł jeżeli założymy dane konto. Super są takie akcje ^^
      @jonas a jak Ci się używa ich aplikacji? działa poprawnie?
    • dzery

      , w dniu 26.03.2019
      @malgra czyli nastepny darmowy hajs od bgz :D
      @malgra ja korzystam na ios i zlego slowa nie powem. zadnych crashow :)
    • Wypowiedz się
  • Nikola

    , w dniu 23.02.2019Ocena:
    Konto bankowe w bgż było strzałem w 10 ! Mam...

    ...konto optymalne które jest całkowicie za free. Apka mobilna chodzi super, także jakiś szybki przelewik mogę bez problemu zrobić. Dla mnie konto idealne

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
    • Milena

      , w dniu 30.03.2019
      @Kmina dokładnie, używanie tych funkcji jest na porządku dziennym, a jeżeli nie to bardzo szybko można się nauczyć np płacić za pomocą aplikacji mobilnej
      @fiona jeżeli na lego się nie załapaliśmy to teraz można się załapać na 200 zł :)
    • patryk

      , w dniu 31.03.2019
      @punko warunki są serio ko0rzystne, tu się z Tobą zgodzę
      @Tośka o której promocji mówisz? mnie najbardziej urzekła ta z klockami lego :3
    • vegan

      , w dniu 31.03.2019
      @kmina nie każdy ale to nie znaczy, że nie powinno ich być. Bankowość elektroniczna powinna być przystosowana do każdego potrzeb i bgż świetnie sobie z tym radzi.
      @patryk mi to się podoba bezwarunkowe 0 zł za wszystko w planie konta optymalnego. Sztos, raczej do tej pory się z czymś takim nie spotkałem
    • fiona

      , w dniu 31.03.2019
      @milena, ja tak zawsze na ostatnią chwilę.. ale tu losują więc liczy sie fart , a nie kolejność
      @patryk, Ciebie ,czy dzieciaki? prezent na 1czerwca byłby z głowy
    • manx

      , w dniu 31.03.2019
      klara, masz na myśli Blik? bo kartą, to co innego. Ale apką to albo przelew albo blik
      merci, ja nie mam z tym problemu, z planetcashy wyciągam za darmo ,a za granicą z sieci bankomatów należących do banku
    • Wypowiedz się
  • manx

    , w dniu 19.02.2019Ocena:
    Konto założone jeszcze w 2018r. , oferta taka...

    ...jaką proponowali, za zero zł , bez zmian po czasie. Maja fajna apke, działa bez zarzuty i jest intuicyjna. Dla mnie wszystko ok.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii