Ocena instytucji

72%
Skorzystałoby ponownie: 193
28%
Nie skorzystałoby ponownie: 70
Zobacz statystyki
Bank BGŻ (BGŻ)

Bank BGŻ (BGŻ)

Ocena użytkowników

72%
Skorzystałoby ponownie: 193
28%
Nie skorzystałoby ponownie: 70

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 141
    • Głosy negatywne: 62
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 37
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 15
    • Głosy negatywne: 2

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
74%
26%
Jak oceniasz pracowników?
78%
22%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
71%
29%

Opinie o Bank BGŻ (BGŻ)

Korzystasz z usług Bank BGŻ (BGŻ)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank BGŻ (BGŻ)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank BGŻ (BGŻ)

  • TakaJa

    , w dniu 14.03.2019Ocena:
    Najgorszy bank jaki może być. Staraliśmy się o...

    ...kredyt na mieszkanie z pomocą doradcy, nie dość, że czekaliśmy prawie dwa miesiące na decyzje, to jeszcze nie przyznali kredytu z tego względu, że mój partner zarabia więcej niż zarabiał, czyli dostał podwyżkę dwa lata temu. Masakra. Nie polecam!

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Gogi

    , w dniu 02.03.2019Ocena:
    Wielka beznadzieja, Blik działa w aplikacji...

    ...bardzo źle i wszystko ustawiane jest pod bank. Ubezpieczenia i wszystkie wszelkie świadczenia są zależne od banku. Jak się coś się chce zmienić to koszy kredytu idą w górę. Jednym słowem trzeba by być zależnym od banku BGŻ Paribas.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Arek

    , w dniu 25.02.2019Ocena:
    Apka rewelacja! i prowadzenie darmowe :)

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • milka

      , w dniu 05.03.2019
      dobre pytanie, często jest tak konto jest darmowe do czasu zakończenia jakiejś tam promocji a potem jedno wielkie rozczarowanie :/
    • jonas

      , w dniu 07.03.2019
      @Olka prowadzenie jest darmowe na stałe i to nie jest zadna promocja :)
      @Milka trzeba czytać umowy ze zrozumieniem to napewno się nie rozczarujemy.
    • uchaty

      , w dniu 08.03.2019
      Oprócz prowadzenia za darmo są też wypłaty z bankomatów banku i planetcash no i oczywiście karta do konta!
      @milka Jeżeli korzystasz z promocji to jesteś tego przecież świadoma.Teraz dla nowych klientów w bgż też jest promocja na karnet sportowy albo zwroty gotówki
    • milka

      , w dniu 08.03.2019
      @jonas też racja dlatego trzeba wtedy na spokojnie wszystko dokładnie przeczytać :) sam jesteś ich klientem ?
      @uchaty widać że bgż potrafi fajnie zachęcić ! ale ciekawe co trzeba spełnić żeby otrzymać jakiś bonus
    • jonas

      , w dniu 11.03.2019
      @Milka tak, jestem klientem i jestem bardzo zadowolony. NIe miałem żadnych problemów.
      @Milka zgadza się, bgz potrafi zadbać o swoich klientow i zachecic nowych żeby dołączyli. Pomyśl o tym - nie pożałujesz :D
    • Wypowiedz się
  • Nikola

    , w dniu 23.02.2019Ocena:
    Konto bankowe w bgż było strzałem w 10 ! Mam...

    ...konto optymalne które jest całkowicie za free. Apka mobilna chodzi super, także jakiś szybki przelewik mogę bez problemu zrobić. Dla mnie konto idealne

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Mercury

      , w dniu 16.03.2019
      @Lara z bankomatów grupy BNP Paribas oraz w ramach Global Alliance możesz za granicą też wypłacać za darmo.
      @Lara to są karnety do Ok System więc do całkiem sporej liczby siłowni i obiektów sportowych
    • Maria

      , w dniu 16.03.2019
      @Mercury a dużo jest takich bankomatów za granicą?
      @Mercury teraz mają jeszcze fajniejszą jak dla mnie (a właściwie mojego syna :p) promocję - można dostać klocki lego :D
    • bartekry

      , w dniu 17.03.2019
      @Maria jest ich na tyle, że nie będziesz się denerwować, że nie możesz wypłacić pieniędzy :) @Maria co trzeba zrobić żeby dostać te klocki?
    • Mercury

      , w dniu 18.03.2019
      @Maria szczerze mówiąc to liczby ci nie podam, ale z drugiej strony jak się bywa za granicą od czasu do czasu to wystarczy.
      @Barteky ważniejsze moim zdaniem jest to że w kraju mają ogromną ilość bankomatów własnych + planetcashów. Tak na prawdę na "każdym rogu" dzięki temu można pobrać pieniądze.
    • punko

      , w dniu 19.03.2019
      @bartekry wystarczy założyć u nich konto i aktywnie z niego korzystać :)
      @mercury w kraju nie ma najmniejszego problemu, ale za granicą też nie jest źle
    • Wypowiedz się
  • manx

    , w dniu 19.02.2019Ocena:
    Konto założone jeszcze w 2018r. , oferta taka...

    ...jaką proponowali, za zero zł , bez zmian po czasie. Maja fajna apke, działa bez zarzuty i jest intuicyjna. Dla mnie wszystko ok.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii