Ocena instytucji

86%
Skorzystałoby ponownie: 32
14%
Nie skorzystałoby ponownie: 5
Zobacz statystyki
Aasa Kredyt

Aasa Kredyt

Ocena użytkowników

86%
Skorzystałoby ponownie: 32
14%
Nie skorzystałoby ponownie: 5

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 24
    • Głosy negatywne: 4
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 8
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
84%
16%
Jak oceniasz pracowników?
84%
16%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
84%
16%

Opinie o Aasa Kredyt

Korzystasz z usług Aasa Kredyt? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Aasa Kredyt

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Aasa Kredyt

  • Daga

    , w dniu 17.03.2017Ocena:
    Banda oszustów.Co miesiąc biorą opłatę...

    ...przygotowawczą od 10 tys to jest 250 zł plus odsetki 70zl plus opłata administracyjna 35 zł,jak sie chce spłacić całość to to odsetek nie oddają i opłaty przygotowawczej tez nie,oddają tylko ubezpieczenie i opłatę administracyjnamasakra jakas.Jak zadzwoniłam to nikt nie potrafi...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    39Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 20.03.2017
      Daga, na koszty pożyczki składają się: opłata przygotowawcza, opłata administracyjna oraz roczna stopa oprocentowania. Opłata przygotowawcza jest stała i dzielona na liczbę rat pożyczki oraz pobierana w terminach spłaty rat. Informacje na temat kosztów pożyczek można znaleźć na naszej stronie internetowej aasapolska.pl, na której znajduje się symulacja spłacanych rat. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

      --
      Biuro Obsługi Klienta
      Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Nata

    , w dniu 12.12.2016Ocena:
    Bardzo dobra firma pożyczkowa, szbkoa pożyczka,

    niskie raty, ogólnie warta polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
    44Przydatność opinii
    • AasaPolska

      , w dniu 14.12.2016
      Nata, dziękujemy za miły komentarz i polecenie :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • piotr

    , w dniu 23.11.2016Ocena:
    Bada oszustów i złodziei nie biezcie tam kredytu

    Ta opinia jest przydatna
    38Przydatność opinii
    • AasaPolska

      , w dniu 24.11.2016
      Piotr, nie oszukujemy naszych klientów. Działamy uczciwie i transparentnie. Wszystkie informacje o kosztach, jak również o procesie przyznawania pożyczki można znaleźć na naszej stronie internetowej. Warto również wspomnieć, że nasza firma udziela jednych z najtańszych pożyczek ratalnych na polskim rynku W razie pytań prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta. Chętnie wyjaśnimy wszystkie niejasności. -- Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska mail: info@aasapolska.pl telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • nie posiadam

    , w dniu 14.07.2016Ocena:
    Najlepszy bank z ktorym sie do tej pory spotkałam szybka obsługa mili

    Najlepszy bank z ktorym sie do tej pory spotkałam szybka obsługa mili pracownicy najtańsze odsetki. Jestem z tego banku bardzo zadowolona .jeżeli miałabym polecic pożyczke to tylko wAasa

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • Nigdy więcej

    , w dniu 23.01.2015Ocena:
    Samo dziadostwo, oszukują tak samo jak inni tego...

    ...typu naciągacze. Ostrożnie z tymi wpisami na forum. Pozytywne oceny tylko od PRACOWNIKÓW Asa.

    Ta opinia jest przydatna
    67Przydatność opinii
    • Marianna Bąk

      , w dniu 07.03.2015
      A możesz więcej coś napisać, bo widzę że rzucasz oskarżenia bez pokrycia... Ja korzystałam z usług Aasa i wzięłam w listopadzie pożyczkę na 1000zł. Co mi się bardzo podobało to to, że wiedziałam ile konkretnie będę musiała zwrócić, a i żadnych ukrytych kosztów też nie było. Wszystko jasno i profesjonalnie.
    • Wypowiedz się