Ocena instytucji

81%
Skorzystałoby ponownie: 35
19%
Nie skorzystałoby ponownie: 8
Zobacz statystyki
Aasa Kredyt

Aasa Kredyt

Ocena użytkowników

81%
Skorzystałoby ponownie: 35
19%
Nie skorzystałoby ponownie: 8

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 27
    • Głosy negatywne: 7
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 8
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
82%
18%
Jak oceniasz pracowników?
82%
18%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
82%
18%

Opinie o Aasa Kredyt

Korzystasz z usług Aasa Kredyt? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Aasa Kredyt

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Aasa Kredyt

  • Klient

    , w dniu 24.08.2019Ocena:
    Aasa Lekkie Raty a w ch** do spłaty

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Aga

    , w dniu 30.07.2019Ocena:
    Nikt nie zwraca uwagi na to, że można również...

    ...skorzystać z prowizji przy kolejnej pożyczce używając poniższego linku: promocjalimitowana.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=635&idDistributor=338153

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Franko

    , w dniu 11.01.2019Ocena:
    Nigdy nie miałem problemu z firmą.jeśli pilnuje...

    ...i spłacam terminowo. Dziwią mnie negatywne wpisy tupu....spóźniałem się jeden dzień i mam koszty -to chyba oczywiste nie wywiązałaś się z umowy więc koszty doliczyły się zgodnie z umowa.Czytajcie umowy ludzie, a nie narzekajcie bez sensu.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Marek

    , w dniu 26.10.2018Ocena:
    Bardzo dobra pożyczka

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • życzliwy

    , w dniu 23.10.2018Ocena:
    Firma jak pozostałe pożyczkowe lichwiarska.Nie...

    ...dajcie się wciągnąć w spiralę pożyczkową .Jeżeli nie jesteście w stanie spłacać nie bierzcie następnej ,żeby spłacić poprzedniej.bo z 2500 w przeciągu kilku miesięcy zrobi się 20 000 i grożba kosztów sądowych+komornik.Czysta lichwa .powinien się nimi zająć prokurator.

    Ta opinia jest przydatna
    31Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 26.10.2018
      Życzliwy,

      nasza firma udziela jednych z najtańszych pożyczek ratalnych na polskim rynku, a pożyczki można spłacać nawet przez 24 miesiące. Wszyscy nasi klienci otrzymują do każdej pożyczki umowę, w której mogą zapoznać się z całkowitymi kosztami. Koszty można również sprawdzić na naszej stronie internetowej.

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • maroo

    , w dniu 18.10.2018Ocena:
    Następna lichwiarska firma .Nie wiem kto wam te...

    ...pozytywy wystawia.NIc na papierze wszystko telefonicznie lub sms .Szemrany interes.omijajcie szerokim łukiem.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 18.10.2018
      Maroo,

      nasza firma udziela jednych z najtańszych pożyczek ratalnych na polskim rynku, a pożyczki można spłacać nawet przez 24 miesiące. Wszyscy nasi kliencie otrzymują do każdej pożyczki umowę - wysyłana jest ona kurierem lub dostarczamy ją w formie elektronicznej w przypadku weryfikacji przez Blue Media.

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Paweł

    , w dniu 17.08.2018Ocena:
    Bardzo porządna firma, zdecydowanie godna...

    ...zaufania. Jesli mialbym jeszcze raz wybrać firmę pożyczkową dla siebie postawiłbym ponownie na aasa.

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
  • Benek

    , w dniu 27.03.2018Ocena:
    Brałem ich pożyczkę kilka miesięcy temu,

    wszystko przebiega bez najmniejszych problemów, dlatego mogę polecić. Niskie raty robią swoje :)

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
  • Isia

    , w dniu 23.01.2018Ocena:
    Mogę ich polecić :) Dobra oferta zdecydowanie.

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
  • ELENA

    , w dniu 10.12.2017Ocena:
    Działa szybko,sprawnie,skutecznie,przelewy prawie...

    ...błyskawiczne,obsługa zasługująca na pochwałę,warunki nie najgorsze,bowiem jedna z najtańszych firm na rynku polskim,oceniam dobrze.

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • Paweu

    , w dniu 04.09.2017Ocena:
    Bardzo dobra oferta, polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
  • Adam

    , w dniu 21.08.2017Ocena:
    Brałem u nich pożyczkę kilka miesięcy temu,

    oceniam ich na szóstkę. Wzorowe podejście do klienta i niskie raty. Czego chcieć więcej?

    Ta opinia jest przydatna
    58Przydatność opinii
  • Kacper

    , w dniu 10.05.2017Ocena:
    Właśnie wziąłem pożyczkę w Assa na 10 000zł...

    ...dla przedsiębiorców i nie miałem problemów z decyzją - po trzech dniach otrzymałem odpowiedź od firmy.

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
  • Leokadia

    , w dniu 11.04.2017Ocena:
    Hmmm...a może ktoś napisać ile czeka się na...

    ...decyzję i na pieniądze? Czy przyznawalność jest duża? Zainteresowała mnie ta oferta Aasy na 10 tys zł i chciałam dopytać czy ktoś z Was miał jakieś problemy z uzyskaniem pożyczki?

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 12.04.2017
      Leokadia, dziękujemy za zainteresowanie naszą pożyczką! Jeśli chodzi o decyzję o przyznaniu kredytu, to jest ona podejmowana zazwyczaj tego samego dnia (może być nawet w kilka sekund!). Przy skorzystaniu z opcji BlueMedia, pieniądze mogą pojawić się na koncie nawet w 15 minut od otrzymania decyzji. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt. Odpowiemy na wszystkie pytania :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Kate

    , w dniu 24.03.2017Ocena:
    Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Aasa.

    Na początku roku musiałem podreperować budżet firmy i zwróciłem się do nich po pomoc. Zaoferowano mi pożyczkę dla biznesu - 10 000zł na okres 2 lat. Szybko, mało formalności... Dziękuję :)

    Ta opinia jest przydatna
    59Przydatność opinii
  • Łukasz

    , w dniu 22.03.2017Ocena:
    Bardzo polecam, żadnych ukrytych kosztów, miłe...

    ...i profesjonalne klienta, bardzo miła obsługa i oprocentowanie porównywalne do tego co można znaleźć w bankach! Warto!

    Ta opinia jest przydatna
    64Przydatność opinii
  • Daga

    , w dniu 17.03.2017Ocena:
    Banda oszustów.Co miesiąc biorą opłatę...

    ...przygotowawczą od 10 tys to jest 250 zł plus odsetki 70zl plus opłata administracyjna 35 zł,jak sie chce spłacić całość to to odsetek nie oddają i opłaty przygotowawczej tez nie,oddają tylko ubezpieczenie i opłatę administracyjnamasakra jakas.Jak zadzwoniłam to nikt nie potrafi...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    56Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 20.03.2017
      Daga, na koszty pożyczki składają się: opłata przygotowawcza, opłata administracyjna oraz roczna stopa oprocentowania. Opłata przygotowawcza jest stała i dzielona na liczbę rat pożyczki oraz pobierana w terminach spłaty rat. Informacje na temat kosztów pożyczek można znaleźć na naszej stronie internetowej aasapolska.pl, na której znajduje się symulacja spłacanych rat. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

      --
      Biuro Obsługi Klienta
      Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Nata

    , w dniu 12.12.2016Ocena:
    Bardzo dobra firma pożyczkowa, szbkoa pożyczka,

    niskie raty, ogólnie warta polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
    • AasaPolska

      , w dniu 14.12.2016
      Nata, dziękujemy za miły komentarz i polecenie :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • piotr

    , w dniu 23.11.2016Ocena:
    Bada oszustów i złodziei nie biezcie tam kredytu

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
    • AasaPolska

      , w dniu 24.11.2016
      Piotr, nie oszukujemy naszych klientów. Działamy uczciwie i transparentnie. Wszystkie informacje o kosztach, jak również o procesie przyznawania pożyczki można znaleźć na naszej stronie internetowej. Warto również wspomnieć, że nasza firma udziela jednych z najtańszych pożyczek ratalnych na polskim rynku W razie pytań prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta. Chętnie wyjaśnimy wszystkie niejasności. -- Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska mail: info@aasapolska.pl telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • nie posiadam

    , w dniu 14.07.2016Ocena:
    Najlepszy bank z ktorym sie do tej pory spotkałam szybka obsługa mili

    Najlepszy bank z ktorym sie do tej pory spotkałam szybka obsługa mili pracownicy najtańsze odsetki. Jestem z tego banku bardzo zadowolona .jeżeli miałabym polecic pożyczke to tylko wAasa

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
  • Nigdy więcej

    , w dniu 23.01.2015Ocena:
    Samo dziadostwo, oszukują tak samo jak inni tego...

    ...typu naciągacze. Ostrożnie z tymi wpisami na forum. Pozytywne oceny tylko od PRACOWNIKÓW Asa.

    Ta opinia jest przydatna
    86Przydatność opinii
    • Marianna Bąk

      , w dniu 07.03.2015
      A możesz więcej coś napisać, bo widzę że rzucasz oskarżenia bez pokrycia... Ja korzystałam z usług Aasa i wzięłam w listopadzie pożyczkę na 1000zł. Co mi się bardzo podobało to to, że wiedziałam ile konkretnie będę musiała zwrócić, a i żadnych ukrytych kosztów też nie było. Wszystko jasno i profesjonalnie.
    • Wypowiedz się
  • Mada

    , w dniu 17.01.2015Ocena:
    W listopadzie wzięłam 2000 pożyczki, na 18...

    ...m-cy. Wszystko bez najmniejszych problemów. Wszystkie koszty zostały mi przedstawione od razu. Umowa dostarczona była przez kuriera, a nie zawierana na odległość, jak u innych. Kasa na koncie następnego dnia. Ze spłatą również nie mam problemów, bez ponagleń, listów, telefonów. Jestem zadowolona.

    Ta opinia jest przydatna
    81Przydatność opinii
  • Monika

    , w dniu 31.10.2014Ocena:
    Wziełam niedawno ten kredyt i jak narazie jestem...

    ...bardzo zadowolona. Rozłożyłam sobie 1500 tysiąca zł na 18 miesięcy. Od początku wyraźnie były określone wszystkie koszta co dla mnie było bardzo dużym plusem. Nie znalazly sie żadne ukryte koszty. Jeśli miałabym kolejny raz kiedyś potrzebować przyplywu gotówki, wiem gdzie wezmę swóją pożyczkę.

    Ta opinia jest przydatna
    94Przydatność opinii
  • Ania

    , w dniu 28.10.2014Ocena:
    Aasa, miło wspominam pożyczkę na wakacje.

    Szybko i bezproblemowo załatwione formalności

    Ta opinia jest przydatna
    92Przydatność opinii
  • marco

    , w dniu 20.02.2014Ocena:
    właśnie wczoraj wpłynęły mi pieniążki os...

    ...Aasa.Powiem krótko super sprawa,bez ceregieli bez sprawdzania w bik itp wszystko trwało dwa dni.Brałem 1500 na 7 m-cy rata po około 280 złotych.Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    102Przydatność opinii
  • klient asa

    , w dniu 12.02.2014Ocena:
    nie polecam piszą że bez dokumentów wystarczy...

    ...tylko dowód (co jest kłamstwem) ja mam dochód netto 1600zł i napisali mi że nie mogą udzielić mi pożyczki w kwocie 1000zł bo nie jestem zdolna kredytowo, jakaś kpina, w in credit dostałam bez problemu i z mniejszymi opłatami

    Ta opinia jest przydatna
    70Przydatność opinii
  • waszak

    , w dniu 01.02.2014Ocena:
    Korzystam z uslugi tej firmy poraz trzeci jest to...

    ...firma ktora nie pobiera żadnych oplat przed wyplata pozyczki wystarczy podpisanie umowy u kuriera i zrobić przelew 1zl ze swojego konta a pieniądze są na koncie w ciągu 2 dni zależy od tego jak kurier sie szybko uwinie.Firma godna polecenia

    Ta opinia jest przydatna
    70Przydatność opinii
  • aaa

    , w dniu 28.01.2014Ocena:
    srednie

    srednie

    Ta opinia jest przydatna
    77Przydatność opinii
  • EDYTA BAJEK

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    SUPER

    Polecam Asa Kredyt ponieważ jest wiarygodny i rzetelny wobec klientów można starać się o kredyt nawet od 1.000 do 3.000 tyś złotych spłata rat nawet do 36 miesięcy to niepowtarzalna okazja aby wziąsc kredyt nawet na drobne rzeczy takie jak sprzet AGD bardzo przydatne Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    78Przydatność opinii
    • ggg

      , w dniu 13.03.2014
      u nich nie ma 36 mies. tylko do 24.
    • Wypowiedz się
  • JP

    , w dniu 17.07.2013Ocena:
    Kredyt

    Super szybko załatwiają formalności.

    Ta opinia jest przydatna
    97Przydatność opinii
  • Halina

    , w dniu 05.07.2013Ocena:
    Super

    Jestem bardzo zadowolona z miłej,kompetentnej obsługi.Szybkość działania i przejrzystość umowy to następny atut tej firmy.Polecam wszystkim!!!

    Ta opinia jest przydatna
    73Przydatność opinii
  • Alina

    , w dniu 30.06.2013Ocena:
    zadowalająca

    Miła obsługa. Słychać, że osoby tam [pracujące są kompetentne. Polecam!!!

    Ta opinia jest przydatna
    64Przydatność opinii
  • Halina

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Najlepsze pożyczki

    Bardzo solidnie i szybko działająca firma kredytowa.Każdemu indywidualnie wyliczają sumę,która jest najlepszym rozwiązaniem i niemal wszyscy otrzymują tu kredyt.Super!

    Ta opinia jest przydatna
    66Przydatność opinii
  • Sławek

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    Pożyczka

    Polecam ,szybkie pieniądze na koncie

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii