Ocena instytucji

81%
Skorzystałoby ponownie: 35
19%
Nie skorzystałoby ponownie: 8
Zobacz statystyki
Aasa Kredyt

Aasa Kredyt

Ocena użytkowników

81%
Skorzystałoby ponownie: 35
19%
Nie skorzystałoby ponownie: 8

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 27
    • Głosy negatywne: 7
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 8
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
82%
18%
Jak oceniasz pracowników?
82%
18%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
82%
18%

Opinie o Aasa Kredyt

Korzystasz z usług Aasa Kredyt? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Aasa Kredyt

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Aasa Kredyt

  • Leokadia

    , w dniu 11.04.2017Ocena:
    Hmmm...a może ktoś napisać ile czeka się na...

    ...decyzję i na pieniądze? Czy przyznawalność jest duża? Zainteresowała mnie ta oferta Aasy na 10 tys zł i chciałam dopytać czy ktoś z Was miał jakieś problemy z uzyskaniem pożyczki?

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 12.04.2017
      Leokadia, dziękujemy za zainteresowanie naszą pożyczką! Jeśli chodzi o decyzję o przyznaniu kredytu, to jest ona podejmowana zazwyczaj tego samego dnia (może być nawet w kilka sekund!). Przy skorzystaniu z opcji BlueMedia, pieniądze mogą pojawić się na koncie nawet w 15 minut od otrzymania decyzji. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt. Odpowiemy na wszystkie pytania :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Daga

    , w dniu 17.03.2017Ocena:
    Banda oszustów.Co miesiąc biorą opłatę...

    ...przygotowawczą od 10 tys to jest 250 zł plus odsetki 70zl plus opłata administracyjna 35 zł,jak sie chce spłacić całość to to odsetek nie oddają i opłaty przygotowawczej tez nie,oddają tylko ubezpieczenie i opłatę administracyjnamasakra jakas.Jak zadzwoniłam to nikt nie potrafi...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    56Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 20.03.2017
      Daga, na koszty pożyczki składają się: opłata przygotowawcza, opłata administracyjna oraz roczna stopa oprocentowania. Opłata przygotowawcza jest stała i dzielona na liczbę rat pożyczki oraz pobierana w terminach spłaty rat. Informacje na temat kosztów pożyczek można znaleźć na naszej stronie internetowej aasapolska.pl, na której znajduje się symulacja spłacanych rat. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

      --
      Biuro Obsługi Klienta
      Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • życzliwy

    , w dniu 23.10.2018Ocena:
    Firma jak pozostałe pożyczkowe lichwiarska.Nie...

    ...dajcie się wciągnąć w spiralę pożyczkową .Jeżeli nie jesteście w stanie spłacać nie bierzcie następnej ,żeby spłacić poprzedniej.bo z 2500 w przeciągu kilku miesięcy zrobi się 20 000 i grożba kosztów sądowych+komornik.Czysta lichwa .powinien się nimi zająć prokurator.

    Ta opinia jest przydatna
    31Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 26.10.2018
      Życzliwy,

      nasza firma udziela jednych z najtańszych pożyczek ratalnych na polskim rynku, a pożyczki można spłacać nawet przez 24 miesiące. Wszyscy nasi klienci otrzymują do każdej pożyczki umowę, w której mogą zapoznać się z całkowitymi kosztami. Koszty można również sprawdzić na naszej stronie internetowej.

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Nigdy więcej

    , w dniu 23.01.2015Ocena:
    Samo dziadostwo, oszukują tak samo jak inni tego...

    ...typu naciągacze. Ostrożnie z tymi wpisami na forum. Pozytywne oceny tylko od PRACOWNIKÓW Asa.

    Ta opinia jest przydatna
    86Przydatność opinii
    • Marianna Bąk

      , w dniu 07.03.2015
      A możesz więcej coś napisać, bo widzę że rzucasz oskarżenia bez pokrycia... Ja korzystałam z usług Aasa i wzięłam w listopadzie pożyczkę na 1000zł. Co mi się bardzo podobało to to, że wiedziałam ile konkretnie będę musiała zwrócić, a i żadnych ukrytych kosztów też nie było. Wszystko jasno i profesjonalnie.
    • Wypowiedz się
  • Nata

    , w dniu 12.12.2016Ocena:
    Bardzo dobra firma pożyczkowa, szbkoa pożyczka,

    niskie raty, ogólnie warta polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
    • AasaPolska

      , w dniu 14.12.2016
      Nata, dziękujemy za miły komentarz i polecenie :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się