Ocena instytucji

52%
Skorzystałoby ponownie: 36
48%
Nie skorzystałoby ponownie: 30
Zobacz statystyki
Aasa Kredyt

Aasa Kredyt

Ocena użytkowników

52%
Skorzystałoby ponownie: 36
48%
Nie skorzystałoby ponownie: 30

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 28
    • Głosy negatywne: 29
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 8
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
47%
53%
Jak oceniasz pracowników?
47%
53%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
47%
53%

Opinie o Aasa Kredyt

Korzystasz z usług Aasa Kredyt? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Aasa Kredyt

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
25 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Aasa Kredyt

  • Aniulek

    , w dniu 14.05.2020Ocena:
    Nie polecam. Ludzie z tej firmy nie są mili i nie...

    ...rozumieją sytuacji niektórych klientów. Brak możliwości się dogadania

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Elzbieta

    , w dniu 12.05.2020Ocena:
    dno i woodrosty, dobra historia kredytowa, stałe...

    ...dochody ponad 2000 zł na ręke i odmówili mi pożyczki na kwotę 500 zł

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Aassa

    , w dniu 11.05.2020Ocena:
    Korzystałem pierwszy raz i ostatni raz, ale nie...

    ...Polecam nikomu, wysokie odcetki 2dni sie spóźniłem to dzwonili, same problemy naprawdę uważajcie na Aasapolska

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Matheo

    , w dniu 11.05.2020Ocena:
    Beznadziejny podmiot z beznadziejnym podejściem...

    ...do klienta. Decyzję UOKiK mają gdzieś wraz z RF A na swojej stronie informują, że oddają koszty przy spłacie przed terminem w najczęściej zadawanych pytaniach... omijać to szerokim łukiem.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • 12)*%*

    , w dniu 11.05.2020Ocena:
    banda złodziei i oszustów! omijać szerokim...

    ...łukiem,chyba że masz za spokojne życie.....NIE polecam...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • 1209

    , w dniu 11.05.2020Ocena:
    Ocena najnizsza z mozliwych. Odradzam z...

    ...korzystania z tej firmy.

    Ta opinia jest przydatna
  • Utfu

    , w dniu 07.05.2020Ocena:
    Nigdy nie polecę tej firmy pożyczkowej nikomu ,

    za dużo jest kłopotów

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Maciek

    , w dniu 07.05.2020Ocena:
    Coekawy jestem dlaczego nic z tym nie robia jak...

    ...biura kredytowe Centrum Finansowe Partner bierze odemnie dodatkowa kasę za pomoc w uzyskaniu kredytu.

    Ta opinia jest przydatna
  • Nic

    , w dniu 05.05.2020Ocena:
    Żałuję że zdecydowałam się na kredyt u nich.

    Nawet w obliczu trudnej i niezawinionej sytuacji finansowej w związku z epidemią nie chcą zawiesić rat :( STRASZNE !!!!!!! NIE POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Klient

    , w dniu 05.05.2020Ocena:
    Nie polecam!!! Nie polecam. Słaba i bez...

    ...nadziejna obsługa klienta. Czas oczekiwania za długi. Odradzam.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • 666

    , w dniu 29.04.2020Ocena:
    Odradzam każdemu z korzystania z tej firmy. Pod...

    ...każdym względem

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Ksks4

    , w dniu 29.04.2020Ocena:
    Odradzam z korzystania z tej firmy i rozwiązań...

    ...jakie oni proponują. Skanery patrzą tylko na swoją kieszeń.

    Ta opinia jest przydatna
  • Kaska3

    , w dniu 06.04.2020Ocena:
    Zbyt duży procent do zwrotu w szczególności że...

    ...biura kredytowe nie słusznie biorą od klientów dodatkowa kasę i to nie mała za.obsluge. Ale kto to czyta aby z tym zrobić porządek.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Barbara

    , w dniu 22.03.2020Ocena:
    Zbyt krótki okres pożyczki i zbyt duże koszty.

    Zyskują tylko na tym bo klient nie otrzyma pożyczki w banku. Nie korzystaj.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Mateusz1277

    , w dniu 07.02.2020Ocena:
    Odradzam z korzystania z firmy. Brak słów

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Paulaa

    , w dniu 07.02.2020Ocena:
    Samo dziadostwo, oszukują tak samo jak inni...

    ...tego... ...typu naciągacze

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Gseg

    , w dniu 07.02.2020Ocena:
    Firma jak pozostałe pożyczkowe lichwiarska.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Mateusz

    , w dniu 05.02.2020Ocena:
    Aasa wynagradza dane biuro że wziąłeś u nich...

    ...pożyczkę a niektóre biura Fines lub eksprespozyczki lub centrum finansowe partner biorą dla siebie kasę od klienta!!!! Pewnie i tak nic z tym procederem nie zrobią.

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • 1234

    , w dniu 05.02.2020Ocena:
    Lekkich rat do spłaty w tej firmie nie ma. W 24...

    ...miesiące spłaca 20tys jak bierzesz 10tys.

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Aska

    , w dniu 05.02.2020Ocena:
    Jeżeli chcesz spłacić wcześniej ppzyczke...

    ...rozliczają Ci znikome koszty aby wyszli na swoje czyli 100%oprocentowania

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • 82829

    , w dniu 05.02.2020Ocena:
    Jak zmniejsza oprocentowanie to może będzie...

    ...większa splacalnosc.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Klient662

    , w dniu 05.02.2020Ocena:
    Zbyt krótki okres i zbyt wysokie raty oraz...

    ...oprocentowanie.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Monika

    , w dniu 16.01.2020Ocena:
    Partnerbankowy.pl sprawdź chwilówki online

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Klient

    , w dniu 24.08.2019Ocena:
    Aasa Lekkie Raty a w ch** do spłaty

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Aga

    , w dniu 30.07.2019Ocena:
    Nikt nie zwraca uwagi na to, że można również...

    ...skorzystać z prowizji przy kolejnej pożyczce używając poniższego linku: promocjalimitowana.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=635&idDistributor=338153

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii