Ocena instytucji

100%
Skorzystałoby ponownie: 216
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0
Zobacz statystyki
Amronet

Amronet

Ocena użytkowników

100%
Skorzystałoby ponownie: 216
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 216
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
100%
0%
Jak oceniasz pracowników?
100%
0%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
100%
0%

Opinie o Amronet

Korzystasz z usług Amronet? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Amronet

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Amronet

  • areks

    , w dniu 07.08.2018Ocena:
    Regularnie otrzymuję przelewy w USD , w Amronet...

    ...błyskawicznie jestem w stanie przewalutować te środki na złotówki, w sposób bezpieczny- tylko przelewy bankowe, bez ukrytych opłat, w lepszej cenie niż w jakimkolwiek innym kantorze.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Zafir

    , w dniu 27.07.2018Ocena:
    Można wybrać albo społecznościową wymianę...

    ...waluty albo po dostępnym kursie. To mi się bardzo podoba, bo wybieram sam w zależności jak w danej chwili jest mi korzystniej. Dodam, że kurs dostępny, po którym Amronet natychmiast realizuje transakcje zawsze był bardzo korzystny.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Klara

    , w dniu 19.07.2018Ocena:
    Bardzo dobry kantor, z jasnymi zasadami i bardzo dobrymi kursami.

    Bardzo dobry kantor, z jasnymi zasadami i bardzo dobrymi kursami. Natychmiastowe przewalutowanie i bardzo łatwa w obsłudze strona. Wszystko na plus.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Ywjano

    , w dniu 17.07.2018Ocena:
    Przekonali mnie że wymiana waluty online jest na...

    ...100% bezpieczna i bardzo użyteczna. Korzystając z Amronet też mam lepszą sytuację finansową bo nie tracę kasy na zawyżonych kursach i spreadach, wreszcie jestem w stanie pomału odkładać.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Witek

    , w dniu 15.07.2018Ocena:
    Po prostu dobry, sprawdzony kantor, z dobrymi...

    ...kursami i ciekawą opcją wymiany społecznościowej. Bardzo dobrze działająca infolinia - co jak dla mnie jest ogromnym plusem.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • ksenia

    , w dniu 11.07.2018Ocena:
    Moją uwagę zwrócił wysoki rabat jaki...

    ...otrzymuję każdy nowy klient Amronet. Skorzystałam ze zniżki, oszczędzając naprawdę spore pieniądze i zobaczyłam, że kantor jest warty tego by współpracować dalej, jest taszy niż wiele innych i najlepiej się sprawdził jak musiałam EUR wypłacić na zagraniczne konto.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Marko

    , w dniu 10.07.2018Ocena:
    Przewalutowania robię rzadko, ale jeśli już to...

    ...na duże kwoty. Od jakiegoś czasu, za każdym razem korzystam właśnie z Amronet, bo ich oferta jest najkorzystniejsza. Bardzo ważne jest też dla mnie bezpieczeństwo - a oni mają bardzo dobre zabezpieczenia strony.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • gili

    , w dniu 02.07.2018Ocena:
    Świetny kantor - dobre kursy, szybka wymiana,

    proste zasady. Do tego dobrze działająca strona mobilna. Jak najbardziej polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Belisa

    , w dniu 28.06.2018Ocena:
    Jestem dość wymagająca, jak dana usługa...

    ...choćby raz zawiedzie- rezygnuję, szukam lepszej. A przy współpracy z kantorem Amronet pozostaję 3 rok. Warto.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • voices22

    , w dniu 21.06.2018Ocena:
    Na lepszą możliwość przewalutowania nie...

    ...trafiłem jeszcze nigdy, mimo że to nie jest pierwszy e-kantor z jakim miałem styczność. Oszczędność pieniędzy i czasu, nawet korzystniej niż się spodziewałem.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • gary

    , w dniu 20.06.2018Ocena:
    Korzystam i jestem zadowolony. Solidna firma,

    która dba o swoich klientów. Wszystkie transakcje jakie przeprowadzałem u nich przebiegają bez żadnych zakłóceń. Strona bezpieczna (szyfrowane połączenie, kody SMS). No i najważniejsze - atrakcyjne kursy.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Paweł K

    , w dniu 15.06.2018Ocena:
    Moje wyjazdy służbowe już nie kosztuję tyle...

    ...dzięki korzystnym przewalutowaniom u Was, nawet jak kwota nie wielka- jadę na 2 dni,w Amronet EUR kupuję po kursie co najwyżej o grosz różniącym się od rynkowego. Sprawny przepływ pieniędzy do banku ponadto.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • trojd1080

    , w dniu 11.06.2018Ocena:
    Ustawienia przelewów działają bardzo dobrze,

    najszybciej oczywiście pieniądz trafia do banków zintegrowanych z Amronetem, ale do pozostałych też w pierwszej standardowej sesji. Kursy jak najbardziej mi pasują.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • marku

    , w dniu 07.06.2018Ocena:
    Na infolinii kantoru zostałem obsłużony...

    ...kulturalnie i profesjonalnie, to bardzo się chwali i przekonuje do jakości usług. Przewlutowania jak na razie również bez zastrzeżeń, sprawnie, bez kosztów jakich bym się nie spodziewał. Prowizja wręcz niska, kurs bardzo atrakcyjny- ten w opcji dostępnej do szybkiej wymiany.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Egenius

    , w dniu 31.05.2018Ocena:
    Mam odpowiedzialną i czasochłonną pracę, więc...

    ...wymiana waluty na mieście w ogole odpada. Zainteresowalem się więc e-kantorami i tak trafilem na Amronet. Po paru przewalutowaniach jestem pewien, że warto:) Kursy tak niewiele się różnią od rynkowych, że za pierwszym razem nie dowierzałem, a komfort i szybkość transakcji...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • natawa

    , w dniu 22.05.2018Ocena:
    Ciekawa usługa, bo i na zasadzie platformy i...

    ...kantoru internetowego jest w amronecie możliwy zakup waluty. Na plus także kontakt z obsługą, ludzie są realnie dostępni i wiedzą co mówią, doradzają fachowo.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • ania_mar

    , w dniu 17.05.2018Ocena:
    Jak do tej pory, a korzystam tak z pół roku z...

    ...przewalutowań w Amronet , środki dostępne zawsze na czas i korzystne kursy. Zdecydowałam się dlatego na dłuższą współpracę.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • kafelik

    , w dniu 15.05.2018Ocena:
    Mogę polecić ten kantor w 100%. Opłata...

    ...(prowizja ) jest naprawdę niska, wraz z korzystnym kursem, chyba najlepszym jaki w necie widzialem oszczędność jest naprawdę duża. Maksimum wygody, przede wszystkim w zakresie dostępu do Amronet, żadnych blokad, przerw technicznych, opieszałości. 24 na dobę sprawne realizacje.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • PrzemekW

    , w dniu 06.05.2018Ocena:
    Bezpiecznie i szybko, w zasadzie natychmiast, po...

    ...kursie dostępnym od razu moje pieniądze zostały przewalutowane. Wypraktykowałem, że Amronet to też idealne miejsce do tego by realizować przelewy za granicę bez obaw o koszty.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • nadjaamster

    , w dniu 29.04.2018Ocena:
    Nie po to długo i ciężko pracowałam za...

    ...granicą całą zimę aby część zaoszczędzonych pieniędzy stracić przy wymianie na PLN. I Dzięki Amronet tak się nie stało:) Wspaniały kantor, 90% zniżki na prowizję otrzymałam a więc marża była symboliczna. Polecam bardzo szczerze.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • olena

    , w dniu 24.04.2018Ocena:
    Nawet przy przewalutowaniu o bardzo późnej porze...

    ...nie napotkałam żadnego problemu.Odbyło się automatycznie z kursem obowiązującym w chwili zlecenia wymiany. Co najlepsze, przelew Amronet na moim koncie następnego dnia rano już był:)

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Salfador

    , w dniu 19.04.2018Ocena:
    Dość sporadycznie kupuję walutę, a mimo to...

    ...Amronet nie dzieli klientów na lepszych i gorszych, zawsze gdy potrzeba się pojawia wymieniam do świetnym kursie.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • przemysław

    , w dniu 11.04.2018Ocena:
    Jestem już na emeryturze i choć potrafię...

    ...korzystać z internetu nie byłem pewien czy taki kantor nie będzie jednak barierą w poprawnej realizacji wymiany waluty. Miło jestem zaskoczony tym że Amronet okazał się być prostą w obsłudze platformą, zrozumiałą. Dał mi też sporo kontakt telefoniczny z konsultantką, pani...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • dolores

    , w dniu 10.04.2018Ocena:
    Posiadam mieszkanie za granicą, które...

    ...wynajmuję, wszelkie płatności z tego tytułu otrzymuję na konto walutowe i wymieniam na PLN przez Amronet, oszczędność jest pewna i całkiem duża-widziałam jak cenią się banki i zwykłe kantory. A tutaj taniej, szybko, niezawodnie.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • Tabasz59

    , w dniu 06.04.2018Ocena:
    Super sprawnie i profesjonalnie, pomocna obsługa,

    nawet jak popełniłem błąd wpłacając środki do kantoru za pierwszym razem, w parę minut po rozmowie telefonicznej został skorygowany.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • L-jot

    , w dniu 26.03.2018Ocena:
    Firma poważnie i życzliwie traktuje klienta-nie...

    ...ignorują zapytań. Przewalutowania po kursie dostępnym są kwestią kliknięcia- następuje automatyczna realizacja i można zlecać przelew. Polecam zatem Amronet ze względu na super poziom funkcjonalności a także atrakcyjne kursy.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • arvid

    , w dniu 17.03.2018Ocena:
    Cieszę się że trafiłem na tak profesjonalny i...

    ...jednocześnie niedrogi kantor. Poza wymianą walut Amronet to również znakomite rozwiązanie w zakresie przelewów za granicę, po przewalutowaniu nie muszę już nigdzie odsyłać kasy!

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Anastazja

    , w dniu 08.03.2018Ocena:
    Znacznie szerszy zakres usług i diametralnie...

    ...lepsza jakość niż w tradycyjnym kantorze, dużo daje to , że mogę z Amronet realizować przelewy elektroniczne;.

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • felan

    , w dniu 28.02.2018Ocena:
    Wymiana bez żadnych problemów, strona czytelna,

    wiadomo co i jak, świetnie że jest funkcja i kantoru i platformy, sposób wymiany w Amronet mogę dopasować do moich aktualnych priorytetów, zawsze dobrze na tym wychodzę.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • ada_majewicz

    , w dniu 21.02.2018Ocena:
    Podoba mi się budowa witryny, bardzo intuicyjna...

    ...dzięki czemu łatwo poruszać się po panelu transakcyjnym oraz wszelkich możliwych funkcjonalnościach Amronetu. Ceny okazyjne, lepsze niż w wielu podobnych kantrach

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • Bros78

    , w dniu 19.02.2018Ocena:
    Firma której można zaufać, kantor Amronet jest...

    ...niezawodny nawet przy wysokich przewalutowaniach i można nawet ustalić wówczas cenę indywidualnie- komunikacja z obsługą na świetnym poziomie.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Lanta

    , w dniu 05.02.2018Ocena:
    Od samego początku jest bardzo dobrze, a teraz...

    ...jeszcze lepiej. Wymieniam walutę na amronet.pl już 4 lata, serwis mile zaskakuje świetną wyceną i sprawnością działania, teraz jest jeszcze wersja mobilna-bardzo wygodna i prosta w obsłudze.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • Gosia45

    , w dniu 31.01.2018Ocena:
    Profesjonalna platforma, bardzo fajna wersja...

    ...mobilna, ostatnio wymieniałam z użyciem zwyczajnego smartfona:)

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • Strzelczyk28

    , w dniu 23.01.2018Ocena:
    Usługa przewalutowań online w Amronet świetnie...

    ...nadaje się dla firmy, bratowa natomiast spłaca kredyt i kantor również okazał się pomocny żeby obniżyć koszt przewalutowania PLN/CHF i tym samym rat zobowiązania.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • Celon46

    , w dniu 16.01.2018Ocena:
    Najwyższa jakość bezgotówkowych...

    ...przewalutowań:) Można też dodatkowo zaoszczędzić pieniądze- jak Amronet organizuje promocję albo oferuje program do oszczędzania to zawsze uczciwie.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • karolus

    , w dniu 05.01.2018Ocena:
    Zastąpienie spreadu tak małą prowizją obniża...

    ...bardzo koszt wymiany, co zdecydowanie daje Amronet przewagę nad zwykłymi kantorami gdzie spread bywa często wysoki.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • lacertis

    , w dniu 27.12.2017Ocena:
    Platforma świetnie zintegrowana z moim kontem w...

    ...EUR, sprawne księgowania przelewów w standardzie niczym ekspresowo. A bez dodatkowych kosztów.

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • MaPei

    , w dniu 18.12.2017Ocena:
    W porównaniu do firm konkurencyjnych bardzo...

    ...dobrze opracowana platforma, przyjemna wizualnie i łatwo się ją obsługuje. Poziom usługi przewalutowań również bez zarzutu.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • gapp

    , w dniu 13.12.2017Ocena:
    Amronet jest dla mnie zaufaną platformą od 3...

    ...lat, z dobrą ofertą cenową i rozwiązaniami technicznymi pozwalającymi na wyjątkowo sprawne operacje finansowe w zakresie przewalutowań oraz przelewów.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • intalia

    , w dniu 06.12.2017Ocena:
    Wspaniale, że wymiana waluty może być tak...

    ...wygodna i szybka:) Przez amronet.pl mam to zapewnione 24 godziny na dobę.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • Armeniec2

    , w dniu 01.12.2017Ocena:
    Szybkie transakcje, atrakcyjne kursy oraz wygoda...

    ...obsługi to największe atuty tego kantoru :)

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • glorya83

    , w dniu 27.11.2017Ocena:
    Z tą platformą przewalutowania są znacznie...

    ...prostsze niż dawniej:) Przy ostatnim zaoszczędziłam ponad 300 zł, a jakaś mega wielka suma to nie była. Polecam Amronet zdecydowanie:)

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • Miko

    , w dniu 21.11.2017Ocena:
    Kupuję walutę przez Amronet aby nie przepłacać...

    ...- świetne wyceny. Ręczę też za rzetelność kantoru, w ciągu 2 lat współpracy nie zdarzyła się najdrobniejsza gafa.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • Aglio

    , w dniu 09.11.2017Ocena:
    Kantor moim zdaniem oferuje optymalne warunki...

    ...przewalutowań, w sam raz dla osób i firm którym zależy na szybkości i na tym aby za wymianę waluty nie przepłacać.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • gaweł

    , w dniu 30.10.2017Ocena:
    Dzięki możliwości wymiany po kursie własnym...

    ...udało mi się dodatkowo zaoszczędzić- przewalutowanie sfinalizowane po kursie rynkowym:) Serdecznie polecam platformę.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • Lennon21

    , w dniu 27.10.2017Ocena:
    Dosłownie minutę trwała wymiana (łącznie z...

    ...zalogowaniem):-) Świetna platforma.

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • Dominik

    , w dniu 18.10.2017Ocena:
    Platforma bezawaryjna, solidna. Mój przelew z...

    ...zagranicy zaksięgowany został w pierwszej możliwej sesji, przewalutowania zrealizowałem w przeciągu dosłownie chwili.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • Darkkot

    , w dniu 09.10.2017Ocena:
    Bardzo przydatna usługa:) internetowa wymiana...

    ...waluty przez Amronet daje mi dużo komfortu bez straty pieniędzy, generując wręcz oszczędności.

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • Moto1987

    , w dniu 04.10.2017Ocena:
    Idealna usługa dla współczesnych...

    ...przedsiębiorstw, komfort wymiany waluty z dowolnego miejsca, pełna swoboda w zakresie przelewów krajowych i zagranicznych.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • SODOM

    , w dniu 27.09.2017Ocena:
    Jak chcę wymienić walutę, nie muszę starać...

    ...się o wygospodarowanie czasu, nie tracę go też na porównywanie cen w kantorach gdzieś na mieście. W Amronet to wszystko robię w kilka minut. Jakość usług idzie w parze z dobrą ceną.

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »