Ocena instytucji

100%
Skorzystałoby ponownie: 242
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0
Zobacz statystyki
Amronet

Amronet

Ocena użytkowników

100%
Skorzystałoby ponownie: 242
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 242
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
100%
0%
Jak oceniasz pracowników?
100%
0%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
100%
0%

Opinie o Amronet

Korzystasz z usług Amronet? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Amronet

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Amronet

  • Rafał

    , w dniu 08.04.2019Ocena:
    Od kiedy pamiętam kantor solidny, szybki z...

    ...uczciwą ofertą. A dobre usługi warto polecać. Zatem dołączam moją rekomendację.

    Ta opinia jest przydatna
  • sodom

    , w dniu 02.04.2019Ocena:
    Udało mi się sprzedać USD o 30 gr korzystniej...

    ...na jednostce niż w banku. Rewelacyjna cena:) Od razu polubiłem ten kantor. W parę minut PLN miałem na koncie- kolejne pozytywne zaskoczenie.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Paniiaaa

    , w dniu 07.03.2019Ocena:
    Sporo podróżuję, a gdy wymieniam walutę w...

    ...amronet zawsze oszczędzam:) Nie muszę się też zastanawiać gdzie znajdę dobry kantor w Polsce lub za granicą. Nie tracę czasu na takie rzeczy tylko po prostu robię szybką internetową transakcję.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • mol_ksiazkowy

    , w dniu 26.02.2019Ocena:
    Wszystko działa świetnie, nie ma problemów ze...

    ...stroną ani z panelem transakcyjnym, nawet jak korzystam z wersji mobilnej kantoru w telefonie.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • zygmunt

    , w dniu 03.02.2019Ocena:
    Nie sądziłem, że tak sprawnie zaksięgują moje...

    ...pieniądze, które przekazałem z rachunku w zagranicznym banku, zaznaczę że to nie była opcja ekspres a przelew standardowy. Z przewalutowania za pośrednictwem Amronet jestem zadowolony jeszcze bardziej, dlaczego? To proste, zaoszczędziłem pieniądze a transakcja po kursie kantoru...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • Grani

    , w dniu 30.01.2019Ocena:
    Naprawdę dobry kantor, zarówno jeśli chodzi o...

    ...ceny, bezpieczeństwo jak i obsługę. Mają też dobrą stronę mobilną - co sie czasami, w nagłych przypadkach, bardzo przydaje.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Julita

    , w dniu 25.01.2019Ocena:
    Przewalutowałam środki praktycznie...

    ...natychmiastowo a przelew też ekspresowo miałam na koncie w banku. Kalkulator walut na stronie Amronet bardzo mi się przydał przy pierwszej transakcji. Obsługa panelu nie jest trudna, szybko załapałam co i jak.

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • finn

    , w dniu 17.01.2019Ocena:
    Transakcji dokonałem tuż przed samym świętami,

    super sprawna realizacja i przelew z Niemiec do Polski, będę korzystał z usług Amronet bo to się opłaca.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • pruszko

    , w dniu 11.01.2019Ocena:
    Nareszcie dobra jak na daną chwilę wycena...

    ...franka, kupuję co miesiąc i polecam. Inne waluty też jak widziałem opłaca się kupować na amronet.pl.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • kobra_nocka

    , w dniu 05.01.2019Ocena:
    Prawdziwie intuicyjna strona- dobry początek. Jak...

    ...przeanalizowałem kursy i koszt byłam pewna, że warto skorzystać z przewalutowań w Amronet. Nie myliłam się, świetny kantor online, transakcje szybkie, zero problemów.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • koszykowa

    , w dniu 15.12.2018Ocena:
    Gorąco polecam ze względu na super korzystne...

    ...kursy. Lepszych cen nie widziałem nawet w innych e-kantorach. Amronet to też miejsce godne zaufania.

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • Ada

    , w dniu 13.12.2018Ocena:
    Dobry kantor z bardzo dobrym kursem. Wymieniałam...

    ...u nich wczoraj dość konkretną kwotę i jako nowy klient dostałam 50% rabatu na pierwszy tydzień wymiany. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • homer

    , w dniu 10.12.2018Ocena:
    Można powiedzieć, że jestem stałym klientem...

    ...Amronet, bo regularnie CHF tutaj kupuję prawie od 2 lat. Powód jest prosty- taniej niż u konkurencji, rzetelnie i sprawnie.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • z.awadka

    , w dniu 23.11.2018Ocena:
    Przewalutowania po kursie kantoru natychmiastowe,

    a społecznościowe coraz szybciej dochodzą do skutku. Bardzo też doceniam miłą i rzetelną obsługę Amronet, czat online okazał się świetną formą kontaktu gry miałam wątpliwości co do kosztów przelewu w USD. Polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • brian

    , w dniu 17.11.2018Ocena:
    Z pełnym przekonaniem powiem że warto było...

    ...zarejestrować się w Amronet, dla mojej firmy to duża oszczędność- i finansowa i czasu. Bezgotówkowy obrót pieniędzmi jest tutaj bezpieczny, dane klienta też odpowiednio chronione.

    Ta opinia jest przydatna
    21Przydatność opinii
  • sylwia tobczyk

    , w dniu 27.10.2018Ocena:
    Rewelacyjna alternatywa dla przewalutowań w...

    ...bankach i zwykłych kantorach, w Amronet kupiłam EUR korzystniej niż się spodziewałam.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • Kindley

    , w dniu 23.10.2018Ocena:
    Obsługa sympatyczna, 3 transakcje po kursie...

    ...kantoru poszły błyskawicznie, po własnym natomiast przewalutowanie zostało sfinalizowane po kilku godzinach. Najważniejsze że tanio i że w Amronet klient sam wybiera opcję wymiany. Ogólnie podoba mi się ten serwis i wrócę jeszcze nie raz.

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
  • smallbusiness

    , w dniu 18.10.2018Ocena:
    Prowadzę sklep internetowy, realizuję przesyłki...

    ...za granicę, klienci bardzo często placą w EUR. Dzięki Amronet mam wymianę waluty zapewniona od ręki i PLN już za chwilę, bez zbędnych kosztów i formalności.

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • pseudonim

    , w dniu 06.10.2018Ocena:
    Wyraź swoje zdanie!

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • pseudonim

    , w dniu 06.10.2018Ocena:
    Wyraź swoje zdanie!

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • kucharekk

    , w dniu 02.10.2018Ocena:
    Niski koszt , kursy korzystne, tego oczekiwałem.

    Amronet zdał egzamin na 5+.

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • Mikołaj81

    , w dniu 27.09.2018Ocena:
    Kupiłem walutę taniej niż się spodziewałem i...

    ...to bez korzystania ze społecznościowego wariantu. To już kolejna zresztą bardzo korzystna transakcja w Amronet.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Oregon

    , w dniu 19.09.2018Ocena:
    Kantor niezawodny nawet w podróży- wersja...

    ...mobilna się sprawdziła:) Ponadto trudno o tak dobre ceny jak w Amronet.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • coala

    , w dniu 12.09.2018Ocena:
    Ceny korzystne a strona łatwa w obsłudze. Nie...

    ...miałem, żadnego problemu z wymianą mimo iż robiłem to pierwszy raz.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • shocki

    , w dniu 07.09.2018Ocena:
    Kursy są często dużo korzystniejsze niż w...

    ...konkurencyjnych kantorach internetowych. Duży plus dla Amronet daję również za życzliwą i kompetentną obsługę infolinii

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • teksanski

    , w dniu 24.08.2018Ocena:
    Bardzo podoba mi się usługa Amronetu czyli...

    ...szybkie przewalutowanie bezgotówkowe. Kantor bardzo sprawnie radzi sobie z każdym przelewem środków, nawet za granicę przekazywałem EUR i poszło bezproblemowo.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • areks

    , w dniu 07.08.2018Ocena:
    Regularnie otrzymuję przelewy w USD , w Amronet...

    ...błyskawicznie jestem w stanie przewalutować te środki na złotówki, w sposób bezpieczny- tylko przelewy bankowe, bez ukrytych opłat, w lepszej cenie niż w jakimkolwiek innym kantorze.

    Ta opinia jest przydatna
    29Przydatność opinii
  • Zafir

    , w dniu 27.07.2018Ocena:
    Można wybrać albo społecznościową wymianę...

    ...waluty albo po dostępnym kursie. To mi się bardzo podoba, bo wybieram sam w zależności jak w danej chwili jest mi korzystniej. Dodam, że kurs dostępny, po którym Amronet natychmiast realizuje transakcje zawsze był bardzo korzystny.

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • Klara

    , w dniu 19.07.2018Ocena:
    Bardzo dobry kantor, z jasnymi zasadami i bardzo dobrymi kursami.

    Bardzo dobry kantor, z jasnymi zasadami i bardzo dobrymi kursami. Natychmiastowe przewalutowanie i bardzo łatwa w obsłudze strona. Wszystko na plus.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Ywjano

    , w dniu 17.07.2018Ocena:
    Przekonali mnie że wymiana waluty online jest na...

    ...100% bezpieczna i bardzo użyteczna. Korzystając z Amronet też mam lepszą sytuację finansową bo nie tracę kasy na zawyżonych kursach i spreadach, wreszcie jestem w stanie pomału odkładać.

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • Witek

    , w dniu 15.07.2018Ocena:
    Po prostu dobry, sprawdzony kantor, z dobrymi...

    ...kursami i ciekawą opcją wymiany społecznościowej. Bardzo dobrze działająca infolinia - co jak dla mnie jest ogromnym plusem.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • ksenia

    , w dniu 11.07.2018Ocena:
    Moją uwagę zwrócił wysoki rabat jaki...

    ...otrzymuję każdy nowy klient Amronet. Skorzystałam ze zniżki, oszczędzając naprawdę spore pieniądze i zobaczyłam, że kantor jest warty tego by współpracować dalej, jest taszy niż wiele innych i najlepiej się sprawdził jak musiałam EUR wypłacić na zagraniczne konto.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Marko

    , w dniu 10.07.2018Ocena:
    Przewalutowania robię rzadko, ale jeśli już to...

    ...na duże kwoty. Od jakiegoś czasu, za każdym razem korzystam właśnie z Amronet, bo ich oferta jest najkorzystniejsza. Bardzo ważne jest też dla mnie bezpieczeństwo - a oni mają bardzo dobre zabezpieczenia strony.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • gili

    , w dniu 02.07.2018Ocena:
    Świetny kantor - dobre kursy, szybka wymiana,

    proste zasady. Do tego dobrze działająca strona mobilna. Jak najbardziej polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • Belisa

    , w dniu 28.06.2018Ocena:
    Jestem dość wymagająca, jak dana usługa...

    ...choćby raz zawiedzie- rezygnuję, szukam lepszej. A przy współpracy z kantorem Amronet pozostaję 3 rok. Warto.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
  • voices22

    , w dniu 21.06.2018Ocena:
    Na lepszą możliwość przewalutowania nie...

    ...trafiłem jeszcze nigdy, mimo że to nie jest pierwszy e-kantor z jakim miałem styczność. Oszczędność pieniędzy i czasu, nawet korzystniej niż się spodziewałem.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • gary

    , w dniu 20.06.2018Ocena:
    Korzystam i jestem zadowolony. Solidna firma,

    która dba o swoich klientów. Wszystkie transakcje jakie przeprowadzałem u nich przebiegają bez żadnych zakłóceń. Strona bezpieczna (szyfrowane połączenie, kody SMS). No i najważniejsze - atrakcyjne kursy.

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • Paweł K

    , w dniu 15.06.2018Ocena:
    Moje wyjazdy służbowe już nie kosztuję tyle...

    ...dzięki korzystnym przewalutowaniom u Was, nawet jak kwota nie wielka- jadę na 2 dni,w Amronet EUR kupuję po kursie co najwyżej o grosz różniącym się od rynkowego. Sprawny przepływ pieniędzy do banku ponadto.

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
  • trojd1080

    , w dniu 11.06.2018Ocena:
    Ustawienia przelewów działają bardzo dobrze,

    najszybciej oczywiście pieniądz trafia do banków zintegrowanych z Amronetem, ale do pozostałych też w pierwszej standardowej sesji. Kursy jak najbardziej mi pasują.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • marku

    , w dniu 07.06.2018Ocena:
    Na infolinii kantoru zostałem obsłużony...

    ...kulturalnie i profesjonalnie, to bardzo się chwali i przekonuje do jakości usług. Przewlutowania jak na razie również bez zastrzeżeń, sprawnie, bez kosztów jakich bym się nie spodziewał. Prowizja wręcz niska, kurs bardzo atrakcyjny- ten w opcji dostępnej do szybkiej wymiany.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • Egenius

    , w dniu 31.05.2018Ocena:
    Mam odpowiedzialną i czasochłonną pracę, więc...

    ...wymiana waluty na mieście w ogole odpada. Zainteresowalem się więc e-kantorami i tak trafilem na Amronet. Po paru przewalutowaniach jestem pewien, że warto:) Kursy tak niewiele się różnią od rynkowych, że za pierwszym razem nie dowierzałem, a komfort i szybkość transakcji...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • natawa

    , w dniu 22.05.2018Ocena:
    Ciekawa usługa, bo i na zasadzie platformy i...

    ...kantoru internetowego jest w amronecie możliwy zakup waluty. Na plus także kontakt z obsługą, ludzie są realnie dostępni i wiedzą co mówią, doradzają fachowo.

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • ania_mar

    , w dniu 17.05.2018Ocena:
    Jak do tej pory, a korzystam tak z pół roku z...

    ...przewalutowań w Amronet , środki dostępne zawsze na czas i korzystne kursy. Zdecydowałam się dlatego na dłuższą współpracę.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • kafelik

    , w dniu 15.05.2018Ocena:
    Mogę polecić ten kantor w 100%. Opłata...

    ...(prowizja ) jest naprawdę niska, wraz z korzystnym kursem, chyba najlepszym jaki w necie widzialem oszczędność jest naprawdę duża. Maksimum wygody, przede wszystkim w zakresie dostępu do Amronet, żadnych blokad, przerw technicznych, opieszałości. 24 na dobę sprawne realizacje.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • PrzemekW

    , w dniu 06.05.2018Ocena:
    Bezpiecznie i szybko, w zasadzie natychmiast, po...

    ...kursie dostępnym od razu moje pieniądze zostały przewalutowane. Wypraktykowałem, że Amronet to też idealne miejsce do tego by realizować przelewy za granicę bez obaw o koszty.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • nadjaamster

    , w dniu 29.04.2018Ocena:
    Nie po to długo i ciężko pracowałam za...

    ...granicą całą zimę aby część zaoszczędzonych pieniędzy stracić przy wymianie na PLN. I Dzięki Amronet tak się nie stało:) Wspaniały kantor, 90% zniżki na prowizję otrzymałam a więc marża była symboliczna. Polecam bardzo szczerze.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • olena

    , w dniu 24.04.2018Ocena:
    Nawet przy przewalutowaniu o bardzo późnej porze...

    ...nie napotkałam żadnego problemu.Odbyło się automatycznie z kursem obowiązującym w chwili zlecenia wymiany. Co najlepsze, przelew Amronet na moim koncie następnego dnia rano już był:)

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Salfador

    , w dniu 19.04.2018Ocena:
    Dość sporadycznie kupuję walutę, a mimo to...

    ...Amronet nie dzieli klientów na lepszych i gorszych, zawsze gdy potrzeba się pojawia wymieniam do świetnym kursie.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • przemysław

    , w dniu 11.04.2018Ocena:
    Jestem już na emeryturze i choć potrafię...

    ...korzystać z internetu nie byłem pewien czy taki kantor nie będzie jednak barierą w poprawnej realizacji wymiany waluty. Miło jestem zaskoczony tym że Amronet okazał się być prostą w obsłudze platformą, zrozumiałą. Dał mi też sporo kontakt telefoniczny z konsultantką, pani...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • dolores

    , w dniu 10.04.2018Ocena:
    Posiadam mieszkanie za granicą, które...

    ...wynajmuję, wszelkie płatności z tego tytułu otrzymuję na konto walutowe i wymieniam na PLN przez Amronet, oszczędność jest pewna i całkiem duża-widziałam jak cenią się banki i zwykłe kantory. A tutaj taniej, szybko, niezawodnie.

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »