Ocena instytucji

67%
Skorzystałoby ponownie: 12
33%
Nie skorzystałoby ponownie: 6
Zobacz statystyki
Allianz Direct

Allianz Direct

Ocena użytkowników

67%
Skorzystałoby ponownie: 12
33%
Nie skorzystałoby ponownie: 6

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 12
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
85%
15%
Jak oceniasz pracowników?
57%
43%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
62%
38%

Opinie o Allianz Direct

Korzystasz z usług Allianz Direct? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Allianz Direct

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Allianz Direct

  • Grzessi

    , w dniu 20.04.2017Ocena:
    Witam. Widzę że walka z ubezpieczycielami dalej...

    ...trwa. Jakiś czas temu miałem podobny problem z polisą. Gdy chciałem ją zlikwidować okazało się że dostanę jakieś marne grosze… naliczyli mi opłatę likwidacyjną w wysokości 90% próbowałem pisać listy odwołania reklamacje, jednak że żaden sposób nie skutkował na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    24Przydatność opinii
  • arturl

    , w dniu 02.01.2014Ocena:
    Najlepszy ubezpieczyciel

    Witam Mam ubezpieczoną Skodę w Allianz Direct, jestem bardzo zadowolony z ubezpieczenia, ponieważ firma ta gwarantuje najtańsze na rynku ubezpieczenia i zapewnia pełną ochronę przed skutakami zdarzenia. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    37Przydatność opinii
  • pawelek

    , w dniu 17.12.2013Ocena:
    Konkretny bank, male koszty prowadzenia konta. Placowki wizualnie

    Konkretny bank, male koszty prowadzenia konta. Placowki wizualnie przyciagajace klientow. Mila i rzetelna obsluga :)

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • piotr

    , w dniu 12.12.2013Ocena:
    Fajna instytucja, ładne ciepłe kolory, mili ludzie, świetne produkty.

    Fajna instytucja, ładne ciepłe kolory, mili ludzie, świetne produkty. Nic tylko korzystać. Bardzo łatwy dostęp do obsługi po sprzedażowej jest tylko atutem.

    Ta opinia jest przydatna
    53Przydatność opinii
  • yuuu

    , w dniu 27.11.2013Ocena:
    firma ciekawa mila obsluga i tanio naprawde rzadkosc taka instytucja

    firma ciekawa mila obsluga i tanio naprawde rzadkosc taka instytucja polecam wsszystkim ddddddzzzziiieeekkkkuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
  • marcin sssssssssssssss

    , w dniu 27.11.2013Ocena:
    Potwierdzam szybkie przelewy internetowe, mila obsluga i pozyczka z niskim

    Potwierdzam szybkie przelewy internetowe, mila obsluga i pozyczka z niskim oprocentowaniem,Obs

    Ta opinia jest przydatna
    58Przydatność opinii
  • Grzesiek

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Dobry bank Fachowa obsługa Mili ludzie kurzy zawsze ci pomogą szybko i bez problemów POLECAM WSZYSTKIM :)

    Dobry bank Fachowa obsługa Mili ludzie kurzy zawsze ci pomogą szybko i bez problemów POLECAM WSZYSTKIM :)

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • krzysiek

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    super bank. fachowa obsługa. mili i uśmiechnięci pracownicy. kredyt na

    super bank. fachowa obsługa. mili i uśmiechnięci pracownicy. kredyt na bardzo dobrych warunkach. Polecam bo warto:)

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • Robert

    , w dniu 08.11.2013Ocena:
    Jestem już klientem Allianz Direct do 3 lat i naprawdę jestem zadowolony

    Jestem już klientem Allianz Direct do 3 lat i naprawdę jestem zadowolony i nie mogę nic złego powiedzieć o tym ubezpieczycielu. Składki na ubezpieczenie nie są wysokie, można skorzystać z wielu zniżek, a szkody (miałem dwie) są załatwiane szybko i bezproblemowo. Do tego miła i profesjonalna obsługa.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii
  • Janusz

    , w dniu 17.07.2013Ocena:
    Dla idiotów...

    Jeśli chcesz być traktowany arogancko i bez szacunku to idealne dla Ciebie miejsce.Gwarancje czegokolwiek masz tylko w reklamach i umowie.Bankomaty często nieczynne,wyciągi z błędami a o ubezpieczeniach mógłbym tak długo psioczyć jak długo musiałem tłumaczyć że mój brat nie żyje...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    21Przydatność opinii
1 2 »