Centrum rzetelnych opinii

o instytucjach, oddziałach i produktach

Ocena instytucji

100%
Skorzystałoby ponownie: 16
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0
Zobacz statystyki
4LifeDirect

4LifeDirect

Ocena użytkowników

100%
Skorzystałoby ponownie: 16
0%
Nie skorzystałoby ponownie: 0

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 16
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
100%
0%
Jak oceniasz pracowników?
100%
0%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
92%
8%

Opinie o 4LifeDirect

Korzystasz z usług 4LifeDirect? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o 4LifeDirect

Oświadczam, że zapoznałem się i akceptuję regulamin serwisu
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną na zasadach określonych w regulaminie
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o 4LifeDirect

  • Elcia

    , w dniu 31.01.2014Ocena:
    Idealna polisa na zycie i ubepieczenie szpitalne. Jestem bardzo zadowolony

    Idealna polisa na zycie i ubepieczenie szpitalne. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i kompetencji w sprawach ubezpieczeń na życie Dbają o klientów, umowy przejrzyste Polecam bo Warto.

    Ta opinia jest przydatna
  • arturl

    , w dniu 02.01.2014Ocena:
    najlepsze ubezpieczenie

    Korzystam z ubezpieczenia 4life direct i jestem jak do tej pory bardzo zadowolony. Polecam to wszystkim.

    Ta opinia jest przydatna
  • ff

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    polecam polcam polecam

    Gorąco ;polecam. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli, miło obsłużyli, no i mało kasy wzięli. pełen profesjonalizm.

    Ta opinia jest przydatna
  • Robert

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    Bardzo Dobra Polisa na Życie Przejrzysta umowa,bez badań lekarskich oraz

    Bardzo Dobra Polisa na Życie Przejrzysta umowa,bez badań lekarskich oraz pytan o stan zdrowia. Gwarantowana-- akceptacja do 85 lat Polecam Mila obsluga przejrzyste formularze POLECAM BO WARTO

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • alicja pająk

    , w dniu 17.07.2013Ocena:
    ubezpieczenie

    jestem bardzo zadowolona z obsługi i kompetencji w sprawach ubezpieczeń na życie gdyż jestem tam ubezpieczona obsługa jest profesjonalna i na najwyższym poziomie telefonicznie,on life oraz w oddziałach polecam innym którzy chcą się ubezpieczyć

    Ta opinia jest przydatna
  • Dawid

    , w dniu 07.07.2013Ocena:
    Jestem naprawdę bardzo zadowolony

    Naprawdę fachowa robota. Formalności zostały załatwione bardzo szybko i jestem bardzo zadowolony z tego , że moja babcia Jolanta wybrała tę usługę.

    Ta opinia jest przydatna
  • mala

    , w dniu 07.07.2013Ocena:
    super

    profesjonalna.przemi-la obsuga,warunki bardzo dobre,tylko chwalic

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • monis692@wp.pl

    , w dniu 03.07.2013Ocena:
    pozytyw

    idealna polisa na zycie i ubepieczenie szpitalne szkoda tylko ze opoznienie w splacie skladki powoduje przykre konsekwencje .

    Ta opinia jest przydatna
  • Rici

    , w dniu 30.06.2013Ocena:
    Pozytyw

    Bardzo Dobra Polisa na Życie Przejrzysta umowa,bez badań lekarskich oraz pytan o stan zdrowia.Gwarantowana-- akceptacja do 85 lat Polecam

    Ta opinia jest przydatna
  • dorota jastrząb

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    obsluga klientow

    mila obsluga przejrzyste formularze

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
1 | 2